Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? Megörültem?

Mi van velem? Megörültem?

Figyelt kérdés
Már egy ideje küzdök táplálkozási zavarral és depresszióval, de a mai napig hittem abban, hogy meggyógyulhatok. De ma úgy kelltem fel, hogy éreztem, hogy nincs valami rendben. Azt hiszem éjjel sétáltam. Úgy érzem alva jártam. A mai nap pedig nagyon tompa volt, és úgy éreztem meg akarok halni. Öngyilkos akartam lenni. Most olyan tompának érzem magam. Régebb sokat sírtam, de most már sírni sem tudok. Egyszerűen csak a házban akarok maradni (még az udvarra sem tudok kilépni. Képtelen vagyok), és egész nap sorozatokat nézni. 17L

2015. máj. 30. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szükséged van némi mozgásra. Én a futást javasolnám. Esetleg szereztess be egy szobabiciklit. Először 3 perc, aztán 4, aztán 5...közben nézhetsz sorozatokat is. Ha kezdesz csinosodni, fittebbé válni, csak fele adagot enni, mint eddig, kezded magadat megszeretni, s azt fogod mondani, hogy én milyen hülye voltam, eldobtam volna az életet.

De sajnos sem a futás, sem a biciklizés nem könnyű kezdetben. Ha viszont le tudod győzni önmagad, akkor jó úton haladsz.

2015. máj. 30. 20:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Már egyszer legyőztem és anorexiás lettem, most visszahíztam dagadtra túlevés miatt, amivel nem tudok leállni..
2015. máj. 30. 20:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privátot, de véletlenül kitöröltem mielőtt válaszolhattam volna rá, úgyhogy itt szeretném megköszönni a biztató szavait. Ha látod ezt írj még egy üzenetet, hogy megnyugodjak, hogy meg tudtam köszönni kedvességed!
2015. máj. 30. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy eddig segítettek. Először megold egy problémát, majd idővel okoz több másikat. Ezek a gyógyszerek így működnek.

Az, hogy boldog leszel, ha hiszed, ha nem, döntés kérdése. Annak ellenére, hogy semmi kedved hozzá, mégis felkelsz, kimész a házból. Először csak az udvarra, csinálsz valamit, amivel kicsit lefoglalod magad. Már a friss levegő magában is jót fog tenni. Még jobb ha ezután keresel olyan szabadidős programot, ami társas tevékenység. Szintén jó hatással van a depresszióra. Sportolj, bármit. Sokat segít.

2015. máj. 30. 20:18
 15/15 anonim válasza:
Tőlünk vársz választ? Ha komoly gondjaid vannak, menj inkább el egy VALÓDI, képzett orvoshoz, mert az ilyen oldalakon szerintem nem biztos, hogy profi pszichiáterek lazulnak.
2015. aug. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!