Mi van velem? Megörültem?
Mindenképpen szükséged van némi mozgásra. Én a futást javasolnám. Esetleg szereztess be egy szobabiciklit. Először 3 perc, aztán 4, aztán 5...közben nézhetsz sorozatokat is. Ha kezdesz csinosodni, fittebbé válni, csak fele adagot enni, mint eddig, kezded magadat megszeretni, s azt fogod mondani, hogy én milyen hülye voltam, eldobtam volna az életet.
De sajnos sem a futás, sem a biciklizés nem könnyű kezdetben. Ha viszont le tudod győzni önmagad, akkor jó úton haladsz.
Hát persze, hogy eddig segítettek. Először megold egy problémát, majd idővel okoz több másikat. Ezek a gyógyszerek így működnek.
Az, hogy boldog leszel, ha hiszed, ha nem, döntés kérdése. Annak ellenére, hogy semmi kedved hozzá, mégis felkelsz, kimész a házból. Először csak az udvarra, csinálsz valamit, amivel kicsit lefoglalod magad. Már a friss levegő magában is jót fog tenni. Még jobb ha ezután keresel olyan szabadidős programot, ami társas tevékenység. Szintén jó hatással van a depresszióra. Sportolj, bármit. Sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!