Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem? Azt hiszem...

Mi van velem? Azt hiszem megőrültem.

Figyelt kérdés
Kb 2hónapja azt vettem észre magamon,hogy minden kis apróságon iszonyúan felpörgetem magam. A barátommal és öcsémmel minden kis apróságon veszekszek.Nálam olyan szinten elfajulnak a dolgok,hogy ordibálni kezdek és elkezdek remegni,sírni.És ilyenkor azt gondolom,hogy én senkinek se kellek,senki se keres,pedig ez nem így van tudom jól,csak abban a 15percben gondolom ezt amikor "rámjön",de utánna már semmi bajom.Mindig is stresszes voltam,de nem ennyire.Sajnos múltkor volt olyan is hogy elkezdtem szorongatni,rángatni a barátom kezét és le kellett fognia.Pedig még az érettségire sem foghatom,mert tavaly érettségiztem.Mondjuk a középiskolás éveim elég rosszak voltak,mert volt egy lány aki annyira utált,és vmiért irigy volt rám,hogy nagyon durván megkeserítette az életem 4év alatt,de ennek már vége van.Túltettem magam rajta.Most szertintem minden rendben van és mégis dührohamaim vannak.Szerintetek mi lehet ez?Mit tegyek?Félek.....
2010. máj. 11. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Valami miatt legyengültek az idegeid. Kipihened magad, sportolsz valamit? Szedj B vitmaint és magnéziumot, az is segíthet.
2010. máj. 11. 08:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljes vérkép, mert lehet hogy cukros vagy és magas vérnyomás gyanús a dolog. A visszafojtott sok éves stressz is előjön utólag.
2010. máj. 11. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát hetente egyszer járok aerobicra.
2010. máj. 11. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!