Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ez velem? Megőrültem...

Miért van ez velem? Megőrültem? Vagy csak egoista vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
Mikor belenézek a tükörbe, és jól megnézem magamat, azt látom, hogy egy egészen szép lány vagyok. De amint egy fényképen veszem szemügyre az arcomat, elborzadok és arra gondolok, hogy én nem lehetek ennyire ronda. mitől van ez? mi lehet a baj velem? 14/l

2014. jan. 4. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy fotogén, ennyi az egész :)
2014. jan. 4. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ez tök jó mert velem is ez van *-*

amúgy attól függ, hogy milyen körülmények között fotóznak le, milyen a fényhatás, milyen a kedved, mostál e szemet stb. vagy az is lehet nem vagy fotogén! De ha már profi fotós fotózna le, akkor hidd el más lenne, am nem, nem vagy egoista, egyszerűen csak szereted magad és ennyi, és ez jó, hogy van önbizalmad, hidd el a "pózoljunk tükörben páwák" meg egyszerűen anyuci és apuci pénzecskéjéből vesznek iphone-t, ipad-t, és galaxy s3-t, azokkal persze, hogy szép képeket lehet készíteni :)

2014. jan. 4. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
velem dettó ugyanez van :)
2014. jan. 4. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ugyan ez a helyzet velem is. tudom h messze nem tökéletes a bőröm, de tükörben nem látom olyan vészesnek, és mások is ezt mondják. fényképen viszont iszonyú.. a homlokom fénylik a bőröm foltos a orrom vörös. meg hogy milyen arckifejezést vagyok képes vágni a fotókon... szóval szörnyű. egy normális kép nem készült rólam, amire azt mondanám, hogy na, meg vagyok elégedve. hamarosan tablófotózás lesz, ha hivatásos fotós se tud normális képet készíteni akkor tényleg elhiszem h ronda vagyok, addig viszont remélem h csak ennyire nem vagyok fotogén, és szerintem veled is ez a helyzet. : )
2014. jan. 4. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem amit a fényképeken látsz az az igazi éned,amit meg a tükörben azt meg beképzeled.
2014. jan. 4. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szintén ugyan ez van velem is. :D Amikor a tükörbe nézek, mondom hm, nem is nézek ki olyan rosszul, de amikor egy képet meglátok magamról... Azon az esetek többségében a legelőnytelenebbül nézek ki. :D
2014. jan. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!