Mért kötődök olyanhoz akit nem is ismerek? megőrültem?
az a helyzet hogy szerintem kötődèsi problémám van,vagyis van valaki akire állandóan gondolok, azt szeretném ha barátom lenne ès beképzelem magamnak hogy itt van. nem lànyról van szó hanem...egy fiatal színészről, és tudom hogy soha az életbe nem találkozhatok vele. ugye nem őrültem meg? mi van velem? volt már valakinek hasonló?
csak komoly válaszokat szeretnék
előre is köszönöm.
tényleg? akkor nem vagyok egyedül!!
te hol láttad őt és mióta tart? nekem kb 2 hete.
jöhetnek még válaszok!
én 16/f
neked legalább hétköznapi és láttad élőbe.
én egy filmben láttam őt ami ráadásul 2004 es, vagyis régi.
tudom hogy sose találkozhatok vele ès a filmben is csak játszott de olyan jó lenne ha valós lenne...
te hány éves vagy?
hát ja. bár most kicsit csökkent a kötődési szint így hogy beszélek róla, érzem pedig èn nagyon szeretnék kötődni ugy mint nemrèg.
azért kössz a gyors válaszokat
20:50- nek:
nekem is lont a tengeren túl él. mintha te írtál volna helywttem. és nagyon jó hogy nem vagyok egyedül ezzel.
nem tudom baj e de én megingatatlan hittel érzem hogy itt van velem, ahogy beszélek vele...mint a vonzás törvényében. szóval nagyon akarom.
utolsó:
hát sztem több mint tetszés kérdése, volt már más is akit kedveltem de senkinél nem éreztem még ilyen megmagyarázhatatlamt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!