Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önutálat es halalvagy ellen...

Önutálat es halalvagy ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Elegem van minenbol, utalom az eletem, es evek ota ez megy. Nem tudok boldog lenni, senki nem ert meg. 25/F
2015. máj. 25. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért előző ez gáz. Ne itt akarj pasikat felszedni.
2015. máj. 25. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Mekkora egy kretén vagy te idióta ki akar itt pasit fogni!látom te nem voltál a kérdező helyében még soha hidd el én voltam.

Különben egy jó tanács ha már így vetted a bátorságot és rám írtál ne magadból indulj ki helloka!

2015. máj. 25. 20:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Ugyvedjelolt vagyok. Rengeteget dolgozom, hianyzik az az eletembol ami miatt a minsennapios stresszt el tudnam vuselni. Valami ami celt ad, valaki, aki mellett kevesbe utalom magam, valami amitol enyhul a gyomirgorcs es a szorongas.annyian mondtak h szeresd onmagad. En csak a hibaimat latom, nem tudom magam szeretni. Utalom magam mert nem vagyok eleg jo, mert elebgedtem azt aki a legfontosabb volt. Nem vagyok erre a vilagra valo. Csak felek meghalni
2015. máj. 25. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg arra az emberre figyelni, aki valóban segíteni akar, és tud is. Gondolkodj el a szervezeted oxigénellátásán!

Olyan ügyvégnek nincs jövője akinek a személyi kisugárzása passzív. A negatív kisugárzásod rontja ez emberek hozzád állását.

2015. máj. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!