Önutálat es halalvagy ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Elegem van minenbol, utalom az eletem, es evek ota ez megy. Nem tudok boldog lenni, senki nem ert meg. 25/F2015. máj. 25. 18:10
11/14 anonim válasza:
Azért előző ez gáz. Ne itt akarj pasikat felszedni.
12/14 anonim válasza:
Mekkora egy kretén vagy te idióta ki akar itt pasit fogni!látom te nem voltál a kérdező helyében még soha hidd el én voltam.
Különben egy jó tanács ha már így vetted a bátorságot és rám írtál ne magadból indulj ki helloka!
13/14 A kérdező kommentje:
Ugyvedjelolt vagyok. Rengeteget dolgozom, hianyzik az az eletembol ami miatt a minsennapios stresszt el tudnam vuselni. Valami ami celt ad, valaki, aki mellett kevesbe utalom magam, valami amitol enyhul a gyomirgorcs es a szorongas.annyian mondtak h szeresd onmagad. En csak a hibaimat latom, nem tudom magam szeretni. Utalom magam mert nem vagyok eleg jo, mert elebgedtem azt aki a legfontosabb volt. Nem vagyok erre a vilagra valo. Csak felek meghalni
2015. máj. 25. 22:19
14/14 anonim válasza:
Próbálj meg arra az emberre figyelni, aki valóban segíteni akar, és tud is. Gondolkodj el a szervezeted oxigénellátásán!
Olyan ügyvégnek nincs jövője akinek a személyi kisugárzása passzív. A negatív kisugárzásod rontja ez emberek hozzád állását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!