Úgy érzem megállt az idő 17 éves koromban. Mit tehetnék ez ellen?
Én 45 évesen számtalanszor ott akartam folytatni ahol 19 évesen abbahagytam. Ebből adódóan a szorongás, és depresszió már olyan méreteket öltött, hogy a célom az életem megrövidítése lett.
Magasnyomású oxigént lélegezve lassan de biztosan minden helyére állt, és már én is szeretek élni!
Egy fiatal szervezetnek még nincs szüksége magasnyomású oxigént lélegezni. Pusztán légzőgyakorlatokkal lehet plusz oxigént juttatni a szervezetbe, és a táplálék helyes megrágásával, a nyállal, az emésztésbe.
Azért az a 2 év nem olyan sok. Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy átlépte azt a bizonyos évszámot, nem attól fog megkomolyodni. Igazából azt észre sem veszi az ember, hogy felnőtt lett.
Én 25 évesen nem érzem magam másnak, mint 17 évesen. A külsőm ugyanolyan, belsőleg nyilván a tapasztalatok miatt érettebb vagyok de a világhoz való hozzáállásom, a személyiségem alapvetően ugyanaz. Mondjuk ebben szerepe lehet annak, hogy már tizenévesen felnőttként kellett viselkednem, magamnak intézni sok mindent, nem számíthattam segítségre. Így aztán nem kellett sokat komolyodnom ahhoz, hogy felnőtt legyek.
Manapság, amikor a legtöbben ilyen korban továbbtanulnak, nem lesznek olyan hamar ,,komoly felnőttek". Régen, amikor 16 évesen már házasodtak és a te korodban már gyerekük volt, hamarabb is értek. A mi generációnk nincs rákényszerítve erre és belül igyekszik fiatal maradni, amíg csak tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!