23 éves vagyok lassan, szakmám még sajnos nincs csak egy érettségim.. 6 hónapja!!! 6hónapja nem találok llást,, szüleimnek folyton mondogatom fizessenek ki egy olcsó tanfolyamot mert igy az életbe nem megyek semmire, szüleleimnek nincs pénze panellakásban lakunk, jogosítványom sinc semmi sincs. Munkaügyi hivatalnak jelenleg nincs pénze, nem nagyon indít tanfolyamot, sportolni vagy nyelvet vagy akármit szeretnék csinálni társaságba menni, de egyiket sem tudom csinálni mert nincs rá pénz. Szüleim nem adnak 18 éves korom óta rokonjaim nincsenek, és egyszerűen már mint a kutyám állandóan 6 hónapja mindennap az életem az: felkelek kajálok lefkeszek vissza alszok délig felkelek, tvzek gépezek, majd délutni pihi este séta vagy egy kis futás majd megint tv és alvás!!! nem túlzok halál komolyan ez megy 6 hónapja mindig falakba ütközök. Kéne munka, vagy tanfolyam, de még gyráakból sem írnak vissza. Sőt még bérletem sincs. kezdem feladni az életösztönömet. Főiskolára és félévkor felvettek volna de csak önköltségesre, még egy ki..... vagyonőri, végzettsgem sincs semmi sincs,, és én már nem bírmm ezt a 6 hónapos semmittevést meg készítette teljesen az agyamat... eddig én nomrális életem volt, dolgoztam a szüleim unszolására hallgattam rájuk abba hagytam a nAPPALI TAGOZATOS iskolámat mert mondták menjek nappali tagozat mellett dolgozni,, meg hogy tartsam el magamat stb. Abba kellett hagynom, ha nem hagytam most vizsgáznék már és meglenne a szakmám mert jó tanuló vagyok alapjáraton. Mit csináljak? mert halál lesz ennek a vége, rakodni sem tudok elmenni oda sem hívnak vissza pedig erős fizikumom van, semmi.. egyszerűen semmibe veszik az önéletrajzomat bár nem tudnék bele egyenlőre mit írni. apróhírdetéseken is probálkoztam a legtöbb mind kamu, ott vigyázzon mindneki, ingyen próbanap utána másnap be se hívnak már... Ingyen dolgoztál. Targoncajogsit kéne leraknom arra sem adnak. Közmunkráapedig nem megyek el, mert úgy alámenne mégjobban az önbizalmam mert nem 30 éves vagyok hanem 22. Tnaulni szeetnék én még fejlődni társaságba menni... és nem tehetem meg magyarországon az ingyen tanulást. Vicc..
Sorra avatjak a szabadteri fitnessz parkokat, oda le tudnal jarni mozogni teljesen ingyen. Egeszseges, es kitisztitja az agyat. Ha mas nem, egy park biztos akad ahol tudaz futni par kort. Sot lehet emberekkel is tudsz ismerkedni. A futok osszetartanak. Miota futok egy csomo futo koszon mikor jon szembe. Vadidegenek.
2015. máj. 21. 22:46
3/11 A kérdező kommentje:
Futni én is szoktam,és a maradék 16 órában??? De ha elvégeznék egy inygene támogatott okjt is,,amire sokan mennek,,, ilyen tucat szakma, okj nem nagyon ér ssemmit 2 éves képzések, sehogy se fogok tudni velük elhelyezkedni, Újra kéne érettségiznem csakhát,,, egy tantárgy 22 ezer...
2015. máj. 21. 22:51
4/11 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. 5 hónapja nincs munkám. Sajnos, felmondtam az előzőnél egy jobb reményében, de közbe jött egy térdműtét, lábadozás és azóta nincs, csak alkalmi munkám.
Mondjuk nő vagyok, én is huszonéves. Napközben főzök, takarítok, és nyelvet tanulok. De megértelek, mert elég siralmas az én helyzetem is.
Viszont, volt egy ismerősöm, aki munkaügyin keresztül akart egy szakmát tanulni, de náluk nem indították. Ezért átjelentkezett egy másikba, ahol indult. De valami ideiglenes lakcím kellett neki oda. Ott voltak a nagyszülei. Nem tudom te hogy állsz ezzel a lehetőséggel?
Habár, ez már nem most volt, jó pár éve.
2015. máj. 21. 23:03
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor marad az akasztás. És attól félek szeptmbertől is igy lesz. Tanulok is esti tagozaton egy okjt ami nemér semmit és 2 éves. Esti tagozat mellett diákmunkát nem lehet végezni, ááááááá és ugyanott fogok kikötni,,, mint futószalagon, a csomag... megy körbe körbe,, és nem jut előre, és a végén hopp belekerüla kocsiba, én is ilyne vagyok,, 2 éve, megyek körbe körbe, den nem jutok előre, mivel nekem nincsenek imsertségi köröm mind egyeseknek. hogy ide meg oda betudn ajánlani.. De baromi jól megvan ez csinálva.
2015. máj. 21. 23:04
6/11 A kérdező kommentje:
Előző: Sajnos megkérdeztem Munkaügyi nem indiít tanfolyamot,,, eves megyében meg a hátrányos helyzetű vidékeken balassagyarmaton stb. ott támogatják legfőképp a másik "fajú" embereket, tudjátok kiket..
2015. máj. 21. 23:06
7/11 A kérdező kommentje:
gépi forgácsolóit akrnék elvégezni, de az is 568 ezer forint., tanfolyamon.
2015. máj. 21. 23:07
8/11 anonim válasza:
Olyan fiatal vagy, nem vagy elkésve semmivel. Tudom, mik ezek a hullámvölgyek, nekem is sokszor elegem van, és visszaforgatnám az időt, ha lehetne.. Volt régebben is egy féléves, ugyanilyen időszakom, de kinek nincs??
Azt mondom, hogy próbálj meg nem elkeseredni és nem feladni. Nincs 4 éhes gyereked, akiket etetned kellene. 22 éves vagy, egészséges vagy, előtted az élet. Továbbra is próbálkozz, ha lehet, személyesen ott a gyárakban is. Előbb-utóbb sikerülni fog, csak próbálj te is túllépni a sok rosszon, meg a "nem így kellett volna" dolgokon és meg lesz. (És nem bántásból írtam. :)
2015. máj. 21. 23:20
9/11 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Huszonévesen, állás nélkül. Én jártam egyetemre egy ideig nappalira, majd levelezőre, de otthagytam, mert nem tanultunk semmi értelmeset, csak a pénz befizetéséről szólt az egész. Elmentem OKJ-re, amikor kezdtem egy csomó álláshirdetés volt, mire végeztem sorra szűntek meg ezek a munkahelyek. Nem tudom mit tegyek, egy képzést nem tudok mondani, aminek van értelme, ami után lesz állásod, és nem félmillióba kerül. :S Sajnos ez van.
2015. máj. 21. 23:34
10/11 A kérdező kommentje:
íköszönöm szépen a váalszokat:9) Csak én már nem bírom, ezt a tehetlenséget, és igy megy el a fiatalkorom. És asemmittevés kikészít... főleg panelban..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!