Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék ilyen esetben?

Mit tehetnék ilyen esetben?

Figyelt kérdés
23 ilve még 22 vagyok, 20 évesen szereztem meg az érettségid. Sajnos csak egy érettségim van. A szüleimnek mondtam hogy tovább szeretnék tanulni, egy érettségivel se nyelvvizsgával nem megyek semmire.. Most mit csináljak? Szakmát szeretnék tanulni, nincs rá pénz,,, az elős szakma se inygenes,, csak 21 éves korig nappalin. szüleim nek akarnak eltartani, illetve nincs pénzünk igyse anyám nem dolgozik apám, pedig kevset keres és rengetek tartozásunk, van meg panelan lakunk, rokonok nincsenek, ők se tudnak,, és már szeptember óta itthon vagyok 9 hónapja,,, már nagyon elegem van, Semerre se tudok elindulni, semmire sincs pénz,,, nem tudok tanulni,, mert nincs munkám érettségivel sehova se vesznek fel,, munkaügyis sem tud mit csinálni,, muszáj egy szakmát tanulnom, vagy főulira mennem, de mind pénz.. Még kajára sincs pénzünk. nem hogy iskolára. Mit cináljak akkor? Mert ebből igy nem tudok szbadulni,, kössem fel magam? Barátnőm, barátaim nincsnek, haverjaim nincsenek, imsertségem nincsen, közmunkára 22 éesen nem megyek el. Gyárban dolgoztam, de elég is volt 1 év,, azt a pénzt és magamra meg kajára kellett költenem,, és nem gyűjthettem tanfolyamra. Másoknak bezzeg könnyű akik tudnak járni egyetemre, stb.. anyuci apuci finanszorzza rokonság a pénzt ,, stb.... nekem is lenn eszem hozzá, főleg ugy hogy nem ittam nem voltam még részeg soha nem bulizok ,, nem iszok, nem drogozok, minta legtöbb fiatal egyetemista is, én tanulnék szoorgalommal, cak hát nincs meg rá a lehetőség, és itt ez baj. 295 pontos lett az érettségim csak fizetős főiskolára tudnék bekerülni, nem tudnám fizetni, ahogy az okj hegesztő, szeretkezetlakatos, vagy, villanyszerelő szakmát sem, mert mind mind fizetősek az első szakma is.. Ilyenkor mit lehet tenni? Mit csináljak? 9 hónapja már itt vagyok, és nem csinálok semmit, mert semmerre sem tudok jutni.. Ráadásul a nővérem 25 éves, ő fizetős kommunikáció szakon tanul, szakmája neki sincs,, azt tudják csak támogatni, én szakmámat nem. 22/F
2015. máj. 4. 15:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!