Nektek ilyen esetben nincs kisebbségi komplexusotok? Valami tipp, hogy mit tehetnék ellene? Azon kívül hogy koxoljak
Tegnap elmentem a spanokkal bulizni, majd betolakodott egy arc elénk, miközben sorba álltunk. Teljesen tehetetlennek éreztem magamat, mintha egy 15 éves hülye gyerek lennék. Pedig már betöltöttem a 22-t... és a súlyom is teljesen ideális 76kg és 181cm magas vagyok. Csávó ilyen 195cm körüli izmos, és óriási lapalj kezű volt, csak pislogtam...
Ennél egy kicsivel nagyobb volt, csak hogy eltudjatok képzelni.
Első sokk megvolt, következő buliba ért, amikor ezek között a nagydarab (190-200cm)izmos faszok mellett kellett táncolni, mert ők is ott tolták ahol mi egy darabon.
Ehhez hasonló figurából is volt 1-2 a bulin:
Csajok csak őket nézték. Úgy éreztem magamat, mintha egy 15 éves 50kg-s hülye gyerek lennék, akinek otthon lenne a helye... És ha véletlen nekem jönnének tánc közben, még én kérnék bocsánatot, hogy én voltam figyelmetlen...
Ne járj ilyen helyre, ahol vízilabdások és kox királyok buliznak.
Gondolom a 181 centiddel ritkán érzed magad nyiszlett hülye gyereknek, szóval nem küzdesz állandóan evvel a komplexussal. (Egyébként meg nem hiszem, hogy minden nőnek a képen szereplő típusú férfi a zsánere.)
Semmit, ők ezt a szerepet élvezik.
Azt kell átlásd hogy ezt a szerepet máshol sem tudják levetközni. Tehát azok a csajok akik ott bűvölik őket könnyen szembesülhetnek azzal hogy ők is megkapják egy ilyen fickótól ugyanezt a négy fal között.
Jópofa lehet egy olyan haver aki bárkit lecsavar bármikor és mindig bevéd mindenkitől, de nem biztos hogy egy ilyen emberrel együtt élni is olyan jópofa.
A legjobb tanács amit érdemes megfogadnod: ne félj. Mint a kutyák, akkor támadnak ha megérzik rajtad a félelmet.
Legrosszabb ami történhet hogy kapsz egy sallert. És akkor mi van? Legalább a portások kirakják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!