Cipralex minden esetben hízlal?
Pánikbetegségre szedtem másfél évig Cipralexet. 10 kilót híztam, igaz hogy nem sporoltam semmit,és ülőmunkát végeztem.
Másfél év után letettem a gyógyszert,elkezdtem sportolni, azóta is heti 4-5ször sportolok egy órát ( Aerobic,spinning felváltva). A felesleget leadtam.
Viszont kiújult a betegségem,így újra kell kezdenem a gyógyszert.
Szerintetek sport és egészséges életmód mellett is vissza fogok hízni?
Nagyon félek ettől,mert rengeteg munka volt leadni és most szinten tartani.
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. 25/L
Köszönöm a válaszodat!
Azt megkérdezhetem,hogy mióta szeded a gyógyszert és milyet? Te is Cipralexet?
Köszönöm!
Akkor szerinted inkább attól híztam, hogy nem mozogtam semmit, plusz az ülőmunka?
Alapból nagyon hízásra hajlamos vagyok, ezt a 10 kilót is 1 év alatt sikerült leadnom...
Előfordulhat, hogy így van, nem tudom. De én több helyen is azt hallom/olvasom, hogy általában nem azzal van a baj hogy az a pici bogyó hizlal, hanem hogy mondjuk az ember addig is egy kényelmesebb életmódot élt, de emellett a betegsége miatt nem is vágyott mondjuk annyi ennivalóra. A gyógyszer az étvágyat viszont gerjesztheti. Tehát ugyanazzal az élet móddal hízhatsz csak azért, mert elkezdtél gyógyszert szedni, de szerintem ha most ilyen sportos életet élsz, akkor nem lesz gond, csak figyelj oda magadra.
Persze lehet hogy most jöhetne egy rakat ember engem cáfolni, mert elég sokan mondják hogy gyógyszer miatt x kilót híztak és ez biztos hogy nem az ő hibájuk, de... én nem tudom, kételkedem. Csak a saját tapasztalatom és ismereteim alapján beszélek. Amúgy lehet próbálkozni más gyógyszerekkel is, ha ettől félsz. Megmondod a dokidnak és ennyi.
Bocsanat a hulye kerdesemert, remelem valaki meg olvassa ezt a bejegyzesem. Visszaestem en is. Ujra Cipralexet kaptam, az elofordulhat, hogy a gyogyszer nem hat ujra, mert nem igazan veszem eszre a javulast, pedig tavaly nagyon sokat segitett.Elofordulhat az is hogy turelmetlen vagyok.
Elore is koszonom a valaszokat.
Én 1 hete szedem,és még nem annyira érzem,hogy hatna...
Tegnap este olyan erős pánikrohamom volt,mint talán még soha, azt hittem megbolondulok, hányingerem volt, aztán a hasam is ment... Nem bírok már így élni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!