Ez mitől lehet? Hogyan lehet megszüntetni?
Figyelt kérdés
Időről időre megesik, hogy sírva ébredek fel. Nem emlékszem arra, hogy mit álmodtam, csak arra, hogy nagyon fáj, lelkileg... Iszonyatos lelki kínt érzek ilyenkor. Gyakran a párom percekig ráz, mire magamhoz térek. Ilyenkor sokáig csak nézek magam elé, képtelen vagyok megszólalni is. :(2015. máj. 18. 04:23
1/9 anonim válasza:
Ért vmilyen trauma az életedben?
Gyerekkorod hogyan telt?
2/9 A kérdező kommentje:
Anyám ketszer vált, a nevelőapám fizikálisan es lelkileg bántalmazott, évekig jártam pszichológushoz, ami segített, normalizálódott az életem... Utóbbi pár évben jön ez elő, foleg ha feszült vagyok vmi miatt.
2015. máj. 18. 08:03
3/9 anonim válasza:
Akkor ott van a kutya elásva...
Lehet vissza kellene menned a pszichológushoz,erre nem gondoltál még?
Egy stresszes időszakban jön ez elő vagy egy stresszes időszak után?
1-es voltam.
4/9 A kérdező kommentje:
De, gondolkodtam rajta, csak pénz nincs rá.. Annak idejen iskolapszichologushoz jártam.
Többnyire közben jön elő, főleg pl vizsgák előtt.
2015. máj. 18. 08:12
5/9 anonim válasza:
Pedig szakember lenne a megoldás.
Sokat szoktatok beszélgetni a pároddal?
Vagy van olyan barátod,akivel tudsz lelkizni?
Soha nem emlékszel az álomra,mi volt az?
1-es voltam.
6/9 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok szakember,de ha van kedved beszélgetni dobj egy privit,este felé ráérek!:)
1-es voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
Legkésőbb holnap irok :)
2015. máj. 18. 12:37
9/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, lehet tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!