Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a bajom? Orditok a babammal...

Mi a bajom? Orditok a babammal, nem minden nap, csak egyszeruen neha ugy erzem sok.

Figyelt kérdés
Rossz alvo szegenykem, en sem aludtam mar miota megszuletett (6 honap), szednem kene valamit? Van valami nyugtato amit lehet szedni ilyenkor? Teljesen ki vagyok idegileg, bar vannak paran a csaladban hasonlo problemaval, szoval lehet hogy en is kozejuk fogok tartozni, esetleg a szules hozta elo?
2010. febr. 24. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 7 hónapos koráig csinálta a "fesztivált".Amikor már teljesen kiborultam elmentünk egy pár napra a mamáék hogy kipihenhessem magam.Neked is jót tenne egy kis segítség és pihenés!!!!Ha van rá lehetőséged akkor élj vele!
2010. febr. 24. 08:39
 2/6 A kérdező kommentje:
KOszi, de sajna erre nekem nincsen lehetosegem, mivel kulfoldon elunk. Nincs csak a parom aki segithet, o meg inkabb ordit hogy mi bajom van, de en tenyleg nem tudom magam nega kontrollalni.
2010. febr. 24. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ettől nem vagy "beteg". Sajnos más is így van vele, igaz én még nem szültem, de a legjobb barátnőmön látom mindennap. Náluk is ez a helyzet, vannak jobb és rosszabb napok. De ezek a rosszabb napook van hogy kb. 1 hétig is eltart. Ő is sír és úgy érzi tehetetlen. Ha van rá mód, akkor inkább kérd a család segítségét, hogy egy kicsit tudjál pihenni. Idegileg sajnos ez minden embert ki tud fárasztani. Ha gondolod, egy homeopátiás feszültségcsökkentőt elkezdhetsz szedni, de semmi értelme. Inkább akkor valami nyugtató teát igyál, de ennek a korszaknak is el kell múlnia...
2010. febr. 24. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor kérd meg a párod hogy egy pár órára vigyázzon a picire amíg te kialszod magad!Ezt így hosszú távon nem lehet csinálni!Azért vagy feszült és ideges mert egyedül vagy a babával és nem tudod kipihenni magad.Nálunk is ez a helyzet mivel a szüleim messze élnek tőlünk de végszükség esetén elmegyünk hozzájuk.Teljesen érthető ha kivagy.

(első voltam)

2010. febr. 24. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is pihenés kell, nagyon, és gyorsan!!!

Szedhetsz magne B6-ot, ha lehet nálatok kapni. De a sima magnézium is idegnyugtató hatású.

Menjetek el sétálni, ha úgy érzed, nagyon kivagy. Az utcán állj meg bárkivel beszélgetni, az is jót tesz.

A társaság hiánya is okozhat ilyet. Mert csak a gyerek, csak a gyerek non-stop.

Megértelek.

Fontos, hogy ne ordíts vele, inkább vonulj a wc-be pár percre, addig otthagyhatod a lurkót.

Vegyél mély lélegzeteket, csak utána reagálj.

2010. febr. 24. 09:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Nagyon jol esik par batorito szo, mar tenyleg azt hittem beteg vagyok, vagy rossz anya...aztan persze mindig bocsanatot kerek kis manotol, de ez igy nem mehet tovabb! A Magne B6-ot meg nem probaltam, de most azonnal rakeresek.Megegyszer koszi lanyok!!!
2010. febr. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!