Miert nem sikerul? Egyszeruen nem megy!
Strandolni indultunk, elotte megprobaltam felrakni egy mini tampont. Csak a feleig ment be, tovabb nem. Sokaig probalkoztam es nem sikerult :( miert lehet ez? Ezelott meg nem hasznaltam csak betetet. Segitsetek kerlek!! :( Ez soha nem fog sikerulni, vagy csak most? Elore is koszonom a valaszokat!
14 l
Nekem is ez a problémám, nem megy fel rendesen, olyankor pedig zavar, nem tudok rendesen mozogni, h el ne mozduljon, mert olyan, mintha csúszna kifele, nyom, stb. :( szeretnék használni, de nem megy :(
17/L
első vagyok!
Az utolsóó egy paraszt..-.-" Az ilyenek miatt van középsőujjunk!! Próbáljátok meg lányok, ahogy mmondtam, de nehogy rágörcsöljetek, és nagyon sokszor ne próbálkozzatok egymás után, mert akkor kiszárad a hüvelyed! Tükörrel nézd meg magad ott lennt, aztán az ujjaddal tapogasd ki a "járatot" és akkor biztosan menni fog, de nem kel parázni miatta, csak lazulj el, engedd el magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!