Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit csináljak? Nektek is...

Most mit csináljak? Nektek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Depis vagyok állandóan. Nincs olyan nap, hogy ne akadnék ki valamin. Az élet negatív oldalát látom csak.
2010. febr. 23. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
És a szociális életeddel mi a helyzet?
2010. febr. 23. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el egy agykontroll tanfolyamra, tanuld meg a pozitív gondolkodást.
2010. febr. 23. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A depressziót ma már gyógyítják, miért nem kérsz orvosi segítséget. Az ember ha nyugodt, nem feszült, mindjár meglátja az élet pozitiv oldalát is.
2010. febr. 23. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én azért az orvosi segítségen erősen elgondolkodnék, hogy valóban szüksége van-e rá az illetőnek. Ha az ember egyszer "elkapják" gyógyszeres kezelésre, ott már akkor megette a fene az egészet. Komolyabb esetekben a "beteget" elég keményen függővé lehet tenni az orvosaitól, utána bárkiből lehet zombit csinálni pillanatok alatt. (Erről valamiért mindig Kafka jut eszembe. :D)

Na de itt ilyen komoly dolgot nem feltételezek, de orvos helyett pszichológus jobban ajánlható. :)

Meg az agykontroll is jó lehet.

2010. febr. 23. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Agykontroll=Hülyeség.

Nekem nem segített. 14 éves lány vagyok.

2010. febr. 24. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt a problémát csak TE tudod megoldani. Keress olyan dolgokat az életben, ami örömet okoz neked. Ne hagyd, hogy mindenben mások döntésétől függj, legyél önálló.
2010. febr. 24. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!