Van itt olyan aki tudja milyen az a nagyon erős téli depresszió? Mit kezdetek vele?
Hát ezen pár évvel ezelőtt kellett volna elgondolkoznod, de leginkább utánajárni. TILOS ilyen nyugtató hatású gyógyszereket szedni, bárki bármilyen hatásosnak is mondja. Tele vannak a gyógyszertárak és a drogériák különböző nyugtató hatású természetes szerekkel, amik nem teszik tönkre az agyadat.
Elárulom mi lesz most: leállsz a rexetinnel, és megint előjön ugyanaz a bajod, mint amikor elkezdted szedni, mert a gyógyszer nem fogja megoldani a problémáidat, csak elnyomja, hogy ne érezd.
A pszichiáterek is azért írják fel az ilyen szarokat, hogy a kezelés ideje alatt már érezd azt, hogy jobban vagy, és egyszerűbb legyen a gyógyulás. De akkor is inkább arra kell törekedni, hogy természetes dolgokat szedj, ne ilyen műszarokat, amik a legfontosabb szervre vannak a legrosszabb hatással.
Már régen pszichológushoz/kineziológushoz kellett volna járnod a problémáddal, és ennyi idő alatt meg is oldódhatott volna a probléma.
Állj le a rexetinnel, ha tudsz, és szokj rá valami természetesre (csepp, tea, kapszula, tabletta, ami jól esik), mindemellett meg keress meg egy kineziológust, hogy kiderítsétek mi a problémád fő oka, mivel ez nem természetes jelenség. Ha miskolci vagy, akkor: [link]
A speciális lámpák meg annyit nem érnek, mint ha kimész a napra levegőzni.
Beszéltél már erről a pszichiáterrel? Gondolom valaki csak felírja neked...
A kineziológia módszerét bárki elsajátíthatja pár hét, max egy hónap alatt.
A pszichológus 10 évet tanul.
Én ajánlom a terápiát, könnyíteni fog a lelkeden.
Más, a lámpákról:
Én vettem lámpát, marhára nem mindegy, hogy milyen típusú(!!), csak párszor használtam, nekem segített, mert sokszor annyi elég télen, ha fel kell kelni vaksötétben, hogy az egész napon sz...r legyen. Ez olyan fénnyel világít, ami szinte nappali fény már, az egész szobát bevilágítja.
Beurer TL 80 van nekem :)
körülbelül 30 000 Ft volt
ha bizonytalankodsz nyugodtan írj rám
szerintem az ilyen átcseszős bioptron lámpa volt, van, akit megfűztek vele (pl. nagyszüleimet), de náluk nem használt semmit
ez a lámpa, amit írtam annyit tud amennyi rá van írva
brutál fénye van, napi 1-2 órát lehet csak használni
este jobb ha nem, mert nehéz utána elaludni, bár érdekes módon, amikor este lámpáztam nagyon kipihent voltam, mégha nem is aludtam többet 5-6 óránál
Kérdező, te mindenkibe csak belekötni tudsz? Ne legyél már hülye...nincs olyan, hogy téli depresszió, ahogy olyan lámpa sincs, ami tudná utánozni a napfényt.
A lámpák azért használnak, mert:
1) adott szín adott hatással van az agyra, pl. a kék megnyugtató
2) ha kinyomtatsz otthon egy kék színű lapot, és este lámpafénynél nézed egy darabig, akkor jobb lesz a közérzeted tőle, mint ha ezt nem csinálnád
3) ha még hozzáteszem azt, hogy a papír különleges képességekkel bír, akkor ezt te be is beszéled magadnak
Minden az agyban dől el! Az van, amit az ember bebeszél magának. Ha te már úgy készülsz rá a télre, hogy úristen téli depresszió, hajjaj, akkor már régen el van cseszve, mert úgyis bajod lesz tőle. Nem belekötni kell az igazságba, hanem elfogadni.
Rajtad kívül senki más nem befolyásolja az életedet. Ha télen depressziósabb vagy, azt te generálod saját magadnak. Ha meg pár éve pszichiáterhez jársz, akkor meg cseréld le, mert szart se ér a pszichiátered.
Se viselkedésedben nem mutatkozik meg, se a "téli depressziódban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!