Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek magammal? Hívjak...

Mit tegyek magammal? Hívjak segítséget?

Figyelt kérdés

Légyszi a negatív megjegyzéseket mellőzzétek...

Pár hónapja kezdtem el a pszichoterápiámat.Pénteken volt egy nagyon fájdalmas beszélgetés,mármint a téma,amiről beszéltünk nagyon mélyen érintett.

A terápia után gondolkodtam még a beszélgetésen és borzasztóan éreztem magam.Sok minden felszínre jött,a fájdalom felemészt,ma éjjel kettőkor pedig zokogásban törtem ki,rettenetes vágyat érezve arra,hogy szétkaszaboljam a karom.Borzasztó volt a lelki kín,amit éreztem.Addig sírtam,míg elaludtam,de a mai nap is borzasztó.Érzem,ha vágnék,az most nagyon komoly lenne,nem öngyilkossági szándékkal lenne,de úgy fáj a lelkem,hogy kimondhatatlan.Az a házi feladatom,hogy 1 hétig nem vagdosok.Úgy érzem ezt nem fogom tudni tartani,akkora lelki kínt érzek!!:,(((

Mit tegyek?Tudom a pszichológusom telszámát,de nem akarom őt így szombaton hülye helyzetbe hozni,azt mondta krízisben hívhatom,de úgy hívjam,hogy megteszem majd azt,amit mond akkor nekem,

Egyszerűen szét akarom kaszabolni a karom,de nem tudom mit tegyek.Annyira,de annyira rossz!

Kérlek,ne oltsatok most le,adjatok tanácsot,de ne rúgjatok belém most!!

26N

2015. máj. 9. 17:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Pedig ezt mondta,ezért is adta meg a telefonszámát.Külön kiemelte,hogy nem fog cserbenhagyni és nem hagy magamra.Meg volt rá az oka,hogy ezt mondja.Csak arra kért,ha felhívom,akkor meg kell fogadnom,amit akkor tanácsol,ha tetszik,ha nem.Ez benne van a terápiás szerződésünkben.

Már többször volt a terápia kezdete óta késztetésem,de sosem hívtam fel,mert a saját erőmből akartam megállni.Szóval nem is azért,mert állandóan zargatom.Mert nem teszem.A legutolsó beszélgetésnél meg látta,hogy kibuktam,többször is megkérdezte,jól vagyok-e,elengedhet-e nyugodt szívvel,mert nem akarja,hogy veszélyeztetve legyek.

Én pedig mondtam,hogy minden rendben,de a dolog csak rosszabb lett és uralhatatlanná vált,elviselhetetlenné.

Nem akarok visszamenni hozzá,ha ezt direkt csinálta,akkor nem akarok bizalmasommá fogadni egy ilyen embert.De arra is gondoltam,mi van ha elhagyta,otthagyta valahol a telóját és azért nem jelentkezik.

2015. máj. 10. 12:14
 32/33 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el a következő ülésre, hogy megbeszéljétek, akár rá is boríthatod a véleményedet, kibírja, de általában én azt vettem észre, hogy magamnak jobb, ha megadom másoknak a magyarázat lehetőségét.

#30, hidd el, hogy mondhatott ilyet. A "mindig" szót már te írtad hozzá, ez a terápia idejére vonatkozik, és különösen erre a szakaszra, amikor a pszichológus magához láncolja a pácienst, hogy segíteni tudjon neki. Ez normális és szokásos.

2015. máj. 10. 12:32
 33/33 A kérdező kommentje:
Ezt még megemésztem.
2015. máj. 10. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!