Mit tegyek magammal? Hívjak segítséget?
Légyszi a negatív megjegyzéseket mellőzzétek...
Pár hónapja kezdtem el a pszichoterápiámat.Pénteken volt egy nagyon fájdalmas beszélgetés,mármint a téma,amiről beszéltünk nagyon mélyen érintett.
A terápia után gondolkodtam még a beszélgetésen és borzasztóan éreztem magam.Sok minden felszínre jött,a fájdalom felemészt,ma éjjel kettőkor pedig zokogásban törtem ki,rettenetes vágyat érezve arra,hogy szétkaszaboljam a karom.Borzasztó volt a lelki kín,amit éreztem.Addig sírtam,míg elaludtam,de a mai nap is borzasztó.Érzem,ha vágnék,az most nagyon komoly lenne,nem öngyilkossági szándékkal lenne,de úgy fáj a lelkem,hogy kimondhatatlan.Az a házi feladatom,hogy 1 hétig nem vagdosok.Úgy érzem ezt nem fogom tudni tartani,akkora lelki kínt érzek!!:,(((
Mit tegyek?Tudom a pszichológusom telszámát,de nem akarom őt így szombaton hülye helyzetbe hozni,azt mondta krízisben hívhatom,de úgy hívjam,hogy megteszem majd azt,amit mond akkor nekem,
Egyszerűen szét akarom kaszabolni a karom,de nem tudom mit tegyek.Annyira,de annyira rossz!
Kérlek,ne oltsatok most le,adjatok tanácsot,de ne rúgjatok belém most!!
26N
Nem tudok,most vígjátékot nézni,full elegem van már,nem számít mi lesz
Köszönöm,h beszélgetni próbáltál velem,kedves tőled,további szép estét neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!