Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek magammal? Hívjak...

Mit tegyek magammal? Hívjak segítséget?

Figyelt kérdés

Légyszi a negatív megjegyzéseket mellőzzétek...

Pár hónapja kezdtem el a pszichoterápiámat.Pénteken volt egy nagyon fájdalmas beszélgetés,mármint a téma,amiről beszéltünk nagyon mélyen érintett.

A terápia után gondolkodtam még a beszélgetésen és borzasztóan éreztem magam.Sok minden felszínre jött,a fájdalom felemészt,ma éjjel kettőkor pedig zokogásban törtem ki,rettenetes vágyat érezve arra,hogy szétkaszaboljam a karom.Borzasztó volt a lelki kín,amit éreztem.Addig sírtam,míg elaludtam,de a mai nap is borzasztó.Érzem,ha vágnék,az most nagyon komoly lenne,nem öngyilkossági szándékkal lenne,de úgy fáj a lelkem,hogy kimondhatatlan.Az a házi feladatom,hogy 1 hétig nem vagdosok.Úgy érzem ezt nem fogom tudni tartani,akkora lelki kínt érzek!!:,(((

Mit tegyek?Tudom a pszichológusom telszámát,de nem akarom őt így szombaton hülye helyzetbe hozni,azt mondta krízisben hívhatom,de úgy hívjam,hogy megteszem majd azt,amit mond akkor nekem,

Egyszerűen szét akarom kaszabolni a karom,de nem tudom mit tegyek.Annyira,de annyira rossz!

Kérlek,ne oltsatok most le,adjatok tanácsot,de ne rúgjatok belém most!!

26N

2015. máj. 9. 17:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Egyedül vagy otthon? Mióta? Mikor beszélgettél valakivel utoljára?
2015. máj. 9. 21:07
 12/33 A kérdező kommentje:
Rendben.Komolyan mondom a késztetés már fizikai fájdalmat okoz,mintha áram cikázna a testembem
2015. máj. 9. 21:07
 13/33 anonim ***** válasza:
Elhiszem. Tudom, hogy ez komoly dolog.
2015. máj. 9. 21:08
 14/33 A kérdező kommentje:
Egyedül.Reggel beszéltem csak pár szót az anyámmal,de ő sem tud semmiről.Egész nap próbáltam túlélni
2015. máj. 9. 21:10
 15/33 anonim ***** válasza:
Keress valami könnyű tévéműsort, vagy tolj be valami DVD-t, vígjátékot, semmi komolyat.
2015. máj. 9. 21:14
 16/33 anonim ***** válasza:
Ilyen sokat egyedül lenni a lakás csendjében még egészségesen is próbatétel, könnyen bedepizik tőle az ember, ami ilyenkor rárakódik az alapproblémádra, és máris sötétebben látod a világot. Ezen lehet segíteni valami vígjátékkal.
2015. máj. 9. 21:22
 17/33 A kérdező kommentje:

Nem tudok,most vígjátékot nézni,full elegem van már,nem számít mi lesz

Köszönöm,h beszélgetni próbáltál velem,kedves tőled,további szép estét neked

2015. máj. 9. 21:31
 18/33 anonim ***** válasza:
Mindjárt írok neked egy privátot.
2015. máj. 9. 21:35
 19/33 anonim ***** válasza:
Gyógyszert nem írt fel a diagnózisra? Valami nyugtatót ilyen esetekre pl. Frontin...?
2015. máj. 9. 21:50
 20/33 anonim ***** válasza:
Pszichológus nem ír gyógyszert.
2015. máj. 9. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!