Egy kis segítséget kérnék! Miket vigyek magammal?
A költőpénz az attól függ h mi lesz a program. Ha mentek múzeumba, különböző helyekre ahova kell a belépőre akkor arra vigyél plusz ha vásárolni mentek akkor annyit amennyit emléktárgyakra szeretnél költeni.
De ha túrázósabb dolog lesz akkor 2-3 ezer forint is elég pl vízre vagy apróságra útközben.
Kijeven kívül az ország olcsóbb mint Mo, Kárpátalja pedig akár fele annyi is lehet.
Ágynemű szokott lenni, ha pedig nincs akkor azt előre szokták jelezni hogy kell, de ha nektek nem jelezték akkor biztosan lesz, gondolom normális helyre mentek, ahol étel is lesz, tehát tényleg a szokásos dolgok:
telefon, töltő, útlevél, törölköző, fogkefe, váltóruha (fehérneműk is), zsebkendő, tusfürdő, fogkrém, testápoló vagy olaj (ha igényli a bőröd, én mindenhova vittem), széldzseki, hidegebb melegebb ruha, de nem kell egy rakás 5 napra mert a túl nagy csomag csak problémás, plusz amiket minden nap használsz vagy ami nélkül nem tudsz meglenni pl ha fogselymet használsz akkor az is, papucs (papucsot én mindig elfelejtem, de szerencsére könnyen pótolható, mint ahogy az iratokon kívül minden pótolható, tehát nem kell túlaggódni, de az iratokra vigyázz), dezodor és nagyjából ennyi. Meg a lényeg hogy legyél nyitott hisz nem minden nap mész Ukrajnába gondolom, és érezd jól magad. Esetleg előre rákereshetsz azokra a helyekre ahova mentek és könnyebb lesz az eligazodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!