Félek a forróvíztárolóktól (bojlerektől). Mitől lehet ez és hogyan szabadulhatnék meg a fóbiától?
A fóbiáktól (kivéve szociális fóbia) viszonylag könnyű megszabadulni.
Szia! Elegge egyszeru a valasz. Velemenyem szerint minden felelem/fobia a gyermekkorban elszenvedett rossz hatasokra/traumakra vezetheto vissza. Pl. en rettegtem a pokoktol...es most 21 eves koromban derult ki, hogy kiskoromban ha vmit nem csinaltam ugy, ahogy a szuleim akartak, akkor kamu pokokkal ijesztgettek...Vagy 8 eves koromban egy veletlen folytan megneztem az atok c. filmet. Hat azota is felek a sotetben, de javult a helyzet. Es tudod miert? Mert megtalaltam a felelmeim okat. Amig ez nincs meg, csak nagyon nehezen tudsz megszabadulni a fobiadtol. Fel kell tenned a kerdeseket onmagadnak: miert iszonyodom ettol a targytol? mi az, ami olyan szornyuseges benne? a hangja vagy a kulleme zavar a legjobban?
Mindezek utan probalj valaszt talalni rajuk es atertekelni a dolgokat! Hogy a sok rossz tulajdonsaga ellenere van jo oldala is. Tudata nincs, bantani nem tud ( tudatosan legalabb is...mert azert balesetek elofordulnak...viszont ma mar csak nagyon ritkan es pont nem veled fog ez elofordulni...hidd el). Bizom benne, hogy menni fog! Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!