A pszichiáterem 0,25-ös xanax-ot írt fel, napi 3x kell bevennem eggyet. Ezt túl sok, vagy még elfogadható?
Figyelt kérdés
Azt persze tudom, hogy hosszú távon függőséget okoz, de ha beválik akkor ezt kell szedjem.2015. máj. 5. 20:03
11/12 anonim válasza:
Nem olyan nehéz.
Bent vagy a dokinál 5 percet, biztos elég az mindenre...
Ráadásul pszichés problémánál ő is csak arra hagyatkozhat, amit a páciens elmond, ezt nem lehet mérni, mint a vérnyomást.
Végül lehet, hogy a doki maga sosem szedte, csak olvasott-tanult róla, míg az itt hozzászólók esetleg igen.
12/12 anonim válasza:
na hogyan hatott a xanax? Én 0,25-ös frontint kaptam amiből reggel és délbe csak fél szemet kell bevenni, este egy egészet. az első fél tabletta után bevettem éjszakára az egészet, rémálmaim voltak, remegtek nem kaptam levegőt....holott ilyen dologról sose olvastam. Az orvos megerősített h ez bizony mellékhatás, azonnal abba kellett hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!