Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szabaduljak meg attól...

Hogyan szabaduljak meg attól a lélekölő érzéstől, hogy soha nem lehet olyan lány a barátnőm, aki tetszene nekem?

Figyelt kérdés

Hiába mondja mindenki, hogy semmi baj a külsőmmel, és hogy csak az önbizalmam hiánya a gond, én nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy soha az életben nem fogok tetszeni senkinek, aki nekem vonzó lenne. Ez bennem már beteges szintet ért el, és teljesen tönkreteszi az életemet, másra szinte nem is tudok gondolni.

Mit tegyek, hogy elmúljon, és teljes életet élhessek végre?

2015. máj. 1. 17:43
 1/4 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, milyen korú vagy...de az első és legnehezebb feladat, elfogadni saját magadat, mert az egész ott kezdődik. Vannak emberek, akiknek nem felel meg a saját genetikájuk.. kinek nem? Nekem sem. Mégis, el kell fogadni, hogy egy életünk van, és abba bele kell adni mindent. Bármikor, ha ilyen érzésed van, olvass egy vidám idézetet vagy lélekerősítő sorokat. Nekem az mindig beválik. 15/L
2015. máj. 1. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány évesen jutottál erre a megállapításra?
2015. máj. 1. 17:58
 3/4 anonim válasza:

A kérdés címe és tartalma között ellentmondás van!

A tartalmára válaszolva: az embernek először saját magát kell szeretnie és békességben kell lenni magával.

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ezt inkább kamaszkori érzésnek vélem, amikor kialakulatlan az ember érzelmileg és testileg egyaránt.

A szerelem általában váratlanul jön, ezen nem kell filózni,mert van akinél korán, másnál később. Siettetni nem lehet.

Biztos, hogy vannak jó adottságaid, ezekre gondolj.

2015. máj. 1. 18:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem kamaszként, hanem felnőtt férfiként tartok itt. Pont ezért olyan szörnyű, mert a legtöbb embernek eddigre már van pozitív tapasztalata, volt már legalább egy olyan kapcsolata, ahol volt valódi vonzalom, nekem meg még soha, és ahogy telik az idő, egyre jobban félek attól, hogy mindig ugyanez lesz.
2015. máj. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!