16 éves lány vagyok és tetszik egy fiú, akivel egy osztályba járunk és hát nem sokat beszéltünk és el szeretném neki mondani, de félek, hogy mi lenne a válasza. Mit ajánlatok hogyan mondjam el neki? Hogyan szabaduljak meg a félelmemtől?
Figyelt kérdés
Ja és még nem volt pasim és nem vagyok valami beszédes.2015. febr. 10. 19:33
1/4 anonim válasza:
Pedig szerintem bölcsebb lenne, ha előbb inkább beszégletnétek, ismerkednétek.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is, mi van, ha megismered és rájössz, hogy egy barom? Ha nem sokat beszéltetek eddig, akkor egyelőre csak a külseje tetszik.
Szerintem így félig ismeretlenül elég gáz lenne azzal előállni, hogy tetszik...
3/4 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy az osztály (egyik) legnépszerűbb, leghelyesebb, legdumásabb pasiját nézted ki magadnak. Amúgy meg ő legalább tudja, hogy egyáltalán a világon vagy? Ha nem, akkor menj oda te, és beszélgessetek, a többi majd kiderül.
4/4 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy beszélnem kellene vele. De nem tudom legyőzni a félelmet.
és nem épp a legnépszerűbb, de na..
2015. febr. 10. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!