Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Most fogok gimnáziumba menni. Nagyon nem szeretnék olyanok közé keveredni akik isznak, drogoznak... Elitélem őket...Ha van valami problémám az életbe pld csúfolnak,csesztetnek (volt olyan is hogy azért mert nem próbáltam ki az egyik drogot) akkor mindíg azt képzelem magam elé hogy nembaj... Hosszú távon megéri "fehér"nek maradni, azt képzelem hogy amerikába fogok menni és ott fogok élni. tehát kitűzök magam elé egy célt.. Ők itt maradnak én pedig ott leszek.. Olyan munkát szeretnék ahol mindig történik valami (és segítnei lehet az embereken(felnéznek ránk)).. pld. Mentős, Helyszinelő, Nyomozó...Lehet hogy ezt így nem lehet teljesen érteni, mert ezt az érzést nem lehet leírni...sőt elmondani se.. 14/fiú
2010. febr. 22. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz? És melyikbe fogsz menni?
2010. febr. 25. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

25 éves lány vagyok, és csak annyit, hogy RESPECT neked, ne add fel soha, így tovább! Ha minden fiatal ilyen lenne, mint te, előrébb volnánk! Sz-rjál a fejükre, ahogy eddig is bölcsen tetted!

Jó volt olvasni, feldobott.

2010. febr. 26. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó, hogy ilyen vagy.

Miért akarsz külföldre menni, magyar vagy, itt is kamatoztathatnád tudásod. Vagy ha ez nem megy, gazdagodj meg kint, aztán gyere vissza! :-)

2010. febr. 26. 14:24
 14/15 anonim válasza:

Az, hogy milyen szakmát választasz, még ezerszer megváltozhat, nem csak az érettségiig, hanem utána is. De az, hogy nem drogozol, és nem iszol, ettől teljes mértékben független, és mindenképp becsülendő.

Én is így gondolkozom, és elég sok buliból kihagytak az évek során, de nem bánom.

Most 24 éves vagyok, van vőlegényem, és vannak barátaim, akikkel eljárunk teázni, vagy összeülünk játszani valamit, és amikor valamit ünnepelünk, iszunk is egy keveset, de mindig csak annyit, ami jólesik. Sosem cigarettáztam, sosem drogoztam, és sosem voltam részeg, és mégsem unatkozom, és boldog vagyok.

Keresd azok társaságát, akik hozzád hasonlóak, és minden rendben lesz.

Egyébként ha nem hirdeted, hogy nem iszol, és végképp nem hirdeted, hogy lenézed azt, aki igen, akkor nem fognak csesztetni. Legfeljebb tudomást sem vesznek rólad. Ha az új osztályodban, nem lesz olyen, akivel jól kijönnél, akkor legalább tudsz a tanulásra összpontosítani. Az meg csak rajtad múlik, hogy iskolán kívül találsz-e barátokat.

2010. máj. 4. 15:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim és van barátnőm is..:) De most már megpróbálom "Leszoktatni" őket pl. az ivásról. Az utóbbi időben magabiztosabb lettem, és harcolok az igazamért, és kiállok a véleményem mellett. Már kezdik megszokni..:):):)
2010. máj. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!