Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Most fogok gimnáziumba menni. Nagyon nem szeretnék olyanok közé keveredni akik isznak, drogoznak... Elitélem őket...Ha van valami problémám az életbe pld csúfolnak,csesztetnek (volt olyan is hogy azért mert nem próbáltam ki az egyik drogot) akkor mindíg azt képzelem magam elé hogy nembaj... Hosszú távon megéri "fehér"nek maradni, azt képzelem hogy amerikába fogok menni és ott fogok élni. tehát kitűzök magam elé egy célt.. Ők itt maradnak én pedig ott leszek.. Olyan munkát szeretnék ahol mindig történik valami (és segítnei lehet az embereken(felnéznek ránk)).. pld. Mentős, Helyszinelő, Nyomozó...Lehet hogy ezt így nem lehet teljesen érteni, mert ezt az érzést nem lehet leírni...sőt elmondani se.. 14/fiú
2010. febr. 22. 16:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
végülis ez az amerika egy álom..de nembaj van egy "életcélom" ;) :) lehet hogy sohase fog megvalósulni...
2010. febr. 22. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Ugyan miért ne valósulhatna meg? csak éppen nem külföldön, hanem idehaza. A mentős és a rendőr is hiányszakma, ha erre indulnál, biztos lenne munkád.

Ha kitartasz az elveid mellett (no pia, no cigi, no drog) pár év múlva megfordulhat majd a világ: ma még téged közösítenek ki, mert nem vagy elég "menő", 10 év múlva pedig te számolhatsz be jó munkáról, családról, boldogságról, értékekről, míg velük ki tudja, mi lesz.

2010. febr. 22. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, hogy nem keveredsz rossz társaságba. Ne foglalkozz azokkal, akik ez miatt piszkálnak. Majd megunják.
2010. febr. 22. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Ritka kincs vagy: légy büszke arra, hogy van célod, és ellent tudsz állni az említett dolgoknak. NE ADD FEL!!! :)
2010. febr. 22. 19:33
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem ez tök normális, én is ilyen vagyok ;) csak nekem a nagy álom Anglia...

az osztálytársaimat kifejezetten tudom rühelleni, amikor arról megy a beszámoló, hogy ki, mikor, mitől és mennyire rúgott be...

2010. febr. 22. 21:23
 6/15 A kérdező kommentje:
21:23 hova valósi vagy? Melyik suliba jársz?
2010. febr. 22. 21:47
 7/15 anonim ***** válasza:

21:23 vagyok!

Kaposvárra járok suliba :)

2010. febr. 23. 16:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Èn pècsre;)
2010. febr. 23. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:

helyes a hozzáállásod, tetszik nagyon ;) csak igy tovább

én ugyanezt nem mondhatom el magamról mert én szoktam piálni bulikban.... valszeg csak lázadok kicsit ;) de ha nem sportolhatnék valószinűleg én is ien véleményen lennék

szal ne változzon a hozzáállásod :))

15/L

2010. febr. 25. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:

jo a felfogasod, de lenne par megjegyzesem ha megengeded.

1. szep az elkepzeles a szkamakrol de:

-ne az alapjan valassz amit a tv sorozatokban latsz mert kozuk nincs a valosaghoz. a helyszinelo legtobbszor pitianer ugyekkel foglalkozik es aktakat toltoget, az ugyved soha nem vesz reszt olyan perben mint amilyenekt a filmekben latsz, az ideje nagyreszet papirtoltogetes, burokracia es adminisztrativ dolgok, apro csepro paragafusok toltik ki, az orvos pedig lerobbant korhazban, sokszor kello felszereles nelkul, minimalberert dolgozik.

-aki valoban jo a szakmajaban es talpraesett rendszerint barhol megel

-nehez kijutni es ott vegig meg fognak vetni a szarmazasod miatt

2.ne legy elszigetelt, es ne probald osszeszoritott foggal kibirni mig vegre kikoltozhetsz. eleted fontos szakaszat semmikepp se szalaszd el. keress hozzad hasonlokat.

2010. febr. 25. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!