Pánikbeteg vagyok, 0.25-ös xanax?
Voltam pszichiáternél, xanaxot irt fel, de nagyon nyugtató ellenes vagyok. 0.25-ös xanaxot fogok szedni nagyon ritkán, csak ha muszály. Lehetek igy függö?
Köszönöm!
Ne szedd, gyógyszerrel is ugyan úgy 'pánikbeteg' lennél.
Inkább próbáld ki amiket írtak, tanulj meg meditálni, élj-étkezz egészségesen (szerintem a gluténmentes, tejmentes étkezés a pszichés, idegrendszeri állapotnak is jót tesz).
De nyugtatóval tényleg nem lennél beljebb. Bár legalább nem éreznéd ezt. Mondjuk a fájdalomcsillapító is hasonló, nem segít de legalább nem érezzük, hogy nem segít. És ez már segítség..
Ha ritkán használod nem leszel függő, de ha beépül a gondolatmintádba, hogy gond esetén bevehetsz egy xanát, akkor elindulhatsz ebbe az irányba.. inkább legyél büszke arra, hogy ellenzed a nyugtatót, és ne használd. Vagy próbálj ki valami természetes anyagot és a természetes módszereket.
A félelmek mechanizmusa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!