Hogy mondjam el az anyukámnak?
Figyelt kérdés
Vagdosom magam, és nem szeretném hogy ő lássa meg,szóval inkább elmondanám, de hogyan mikor..? Mit fog szólni? Nagyon jó a viszonyunk mindent megbeszélünk, szerintem ezt is megtudnánk de nagyon félek, kérlek segítsetek.2015. ápr. 28. 19:51
1/4 anonim válasza:
mondd el neki, amikor épp nyugodtnak tűnik. és úgy kezdd, hogy "biztos nem fog tetszeni, amit mondok, de éppen azért mondom el időben, hogy meg tudjuk beszélni és segítséget kérhessek" vagy ilyesmi
szerintem, jó lenne, ha pszichológushoz mennétek ezzel
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm még jöhetnek a válszok.
2015. ápr. 28. 20:23
3/4 anonim válasza:
Szia,
Szerintem is jobb, ha tőled hallja.
Én mindig a kocsiban szoktam erről beszélni vele ilyenekről. Bár az én kapcsolatom nem a legjobb vele.
Sok bátorságot és ha szeretnél erről beszélni, akkor nyugodtan írj nekem.
4/4 anonim válasza:
Mond el neki, hogy miért teszed ezt és ha tényleg jó a viszonyotok megfogja érteni és próbál majd segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!