Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme az életeteknek?...

Van értelme az életeteknek? Jó, hogy megszülettetek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Azt gondolom, hogy úgy önmagában nincs sok értelme az életemnek. Attól kap értelmet, amivel meg tudom tölteni.
2015. ápr. 26. 02:21
 12/16 anonim ***** válasza:
8%
Az én életemnek úgy érzem nincs értelme. Kilátástalan és üres. Nem ecsetelem, részletezem, sok mindenen változtatni nem lehet, mert úgy alakult ahogy az megváltozni már nem fog. Ez van és sok értelme nincsen az biztos. Ide szerencse kell minden értelemben, hogy értelme legyen az életednek, ahhoz elsőként egy olyan családba kell születned ahol minden adott, jók az anyagiak, a szülők kapcsolata kiegyensújozott, nincs alkoholista, se semmi retard a családban és egészségesnek kell lenned, jó genetikával, ami jó külsőt ad és tehetséged is legyen és akkor mai társadalomban, a ami életben van esélyed, van értelme az életnek és van esélyed boldognak is lenned, különben nincs!
2015. ápr. 26. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Teljesen egyetértek az utolsó két válaszolóval. Főleg az utolsóval. Jó helyre kell születni.
2015. ápr. 26. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincs! Nem! És ezt 48 évesen merem mondani.
2015. ápr. 26. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
10:08 válasszal teljesen egyetértek. Tényleg jó helyre kell születni. Én kisorom óta mióta megszülettem panelben élek mondaom sem kell milyen jó érzés, egésznap a betonregetekben lenni, mintha börtön, most 22 vagyok mmáig itt lakok szüleimmel, nincs pénz főiskolára mindig azt mondják nincs pénz számítógépre, telefonra, munakhely nincs mert csak egy érettségivel nem vesznek fel sehova.. Igy tehát aki utánam csinálja és kiprobálja kalapomat fogom emelni neki. Legyen körbülelülaki tud kb. 10 -12 hónapot ugy "bezárva " lenni hogy nem tud sportra járni nincs pénze, nem tud, tanulni mert nincs pénze nem tud szórakozni mert nincs pénze nem tud enni mert nincs pénze szülei nem támogatják mert nincs pénzük haverjai ismerősei nincsenek, és legyen panelban 12 hónapig ugy bezárva lenni, hogy nem tud elmenni sehova pénz nélkül.. Kb. 6 hónap után már a halál és az öngyilkosság gondolota fogja az egyén gondolataid elárasztani. Nekem ez már igy megy régóta... Szüleimnek nicns pénzük de le is szarják, életemben nem voltam nyaralni sem.. Most hogy végeztem az érettségivel, dolgoztam egy évet egy egyárban de elég is volt,, inkábba halál én tanulni szeretnék csak hát nincs meg rá a lehetőség egyenlőre. Ezért pedig irigylem azokat akik jö helyre születnek van autójuk, házuk szüleik tudják támogatni az embert gazdagok stb... Nekem nincs értelme az életemnek nem is akarok már élni, minek???
2015. ápr. 27. 23:13
 16/16 anonim válasza:
19%
Ha az ember nem ismeri meg Istent akkor tényleg nincs ertelme. De Vele a nehézségekben is csak AZT fogod látni h ez a foldi elet nem tart orokke, es nem ez a lényeg hanem Ami utana van. Ot kell megismerned es akkor értelme is lesz az egésznek (25 éves anyuka)
2015. máj. 28. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!