Van értelme az életeteknek? Jó, hogy megszülettetek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 17:18
1/16 anonim válasza:
Hát van is, meg nincs is. Próbálok pozitívan hozzáállni.
2/16 anonim válasza:
Ha már megszülettem,biztosan van értelme.Egyszer fent máskor lent.Ha vannak céljaim ,akkor igen mindig van értelme az életemnek.
Te hogyan érzed, ez a kérdés miért jutott eszedbe??
3/16 anonim válasza:
Enyémnek van, mert én tök okos vagyok.
4/16 anonim válasza:
Értelme nincs, de ha már megadatott, megpróbálom boldogan eltölteni.
5/16 anonim válasza:
Régen még az ősidőkben szerintem volt, de ma már nincsen. Semmilyen tekintetben. Túlzott anyagi világban élünk azért nincs értelme.
6/16 anonim válasza:
Egész életemben szenvedtem. Hogy is mondhatnám, hogy jó, hogy megszülettem? Azon pedig még dolgozok, hogy értelme legyen.
7/16 anonim válasza:
Nincs értelme, nem kértem, hogy megszülessek, és nem is jó senkinek, hogy megtörtént.
8/16 anonim válasza:
Minél többen vannak ellenem, annál elszántabban küzdök, hiszen ha ennyire el akarnak nyomni valakit, akkor az nem lehet egy senki!
9/16 anonim válasza:
Nem találtam még értelmét az életnek, de ahogy korábban is írták, azért próbálom minél boldogabban eltölteni. Erről pedig az embernek magának kell gondoskodni. Sajnos hajlamosak vagyunk sodródni az árral, elveszteni az irányítást az életünk felett, aztán mindent másra vagy a körülményekre fogni hogy boldogtalanok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!