Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme még mások elől...

Van értelme még mások elől elszívni a levegőt?

Figyelt kérdés
Nem érzek magamban életkedvet,nem tudok örülni semminek,öngyilkos akarok lenni de nem feltűnősködve hanem csak nem akarok élni egyszerűen. Viszont azt nem akarom,hogy nyomorék legyek,ha félresikerül a dolog. NINCS MEGOLDÁS a problémámra.
2015. ápr. 19. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én járok pszichiáterhez, d ezen a kiba.zott gyiken én válok azzá. Hihetetlen! Olyan nincs, hogy nincs megoldás rá! Keresd meg bas.od. :D
2015. ápr. 20. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:
- Nem érzek magamban életkedvet.... Én évek óta, vagy amióta tudok magamról, azóta nincs életkedvem. - Nincs megoldás... vagy van, csak már nincs hozzá lelki erőd.
2015. ápr. 20. 00:18
 3/4 anonim válasza:
No, mi a bajotok?
2015. ápr. 20. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz olyan valakit meggyőzni, hogy érdemes élni, aki már eldöntötte magában, hogy nem hagyja magát meggyőzni. Az élet olyan mint az édesség - nincs értelme, csak jó. Nem nincs megoldás a problémádra, Te nem akarsz megoldást a problémádra. Először is, az önsajnálkozásodat győzd le. Addig nem tudsz tovább lépni. Amúgy meg belegondoltál te abba, hogy mit fognak érezni a hozzátartozóid? Belegondoltál abba, hogy mennyi fáradozással, áldozattal jár egy gyerek felnevelése? Azt állítod, nem értékes az emberi élet általában, és a tiéd sem az. Az élet olyan, mint egy üres kehely. Rajtad múlik, hogy raksz -e bele tartalmat, és az is, hogy mit. Önthetsz bele nemes dolgokat, mint például bort. Mindegy, ha téged nem is érdekel a válaszom, tudom hogy mások is elolvassák, és segíthet nekik.
2015. ápr. 20. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!