Magyarórán azt tanultuk, hogy ha csak rosszat érzel akkor megszűnik a rossznak a fogalma. Mennyire igaz ez?
Hát nekem sok-sok év alatt nem sikerült megszoknom a rosszat, legfeljebb egy kicsit jobban elviselem, de attól még megvisel. És mivel eléggé depressziós vagyok és a hangulatom alig jön ki néha-néha a gödörből, ezért asszem lett volna alkalmam megszokni.
De amúgy szerintem itt az a hibás pont, hogy ez akkor lehetne igaz, ha az illetőnek nem lennének boldog emlékei és teljesen el volna szigetelve mindentől, mert a külvilág bizony hatással van ránk és néha nagyon rossz nézni mások boldogságát, miközben te zokognál. Emlékeztet a hiányérzetre, ami attól keletkezik benned, hogy szinte sosem érzed jól magad. Hiányzik a boldogság. És mivel tudod mi az, így még csak nem is egy névtelen hiányról beszélünk. Ugyebár a párkapcsolat is jobban hiányzik miután már volt egy jóban részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!