Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reflux és kóros talpizzadás....

Reflux és kóros talpizzadás. Amint hazaérek, megszűnik mindkettő. Ötletek?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, mi okozza. Fogmosás után a koliban hamar rossz ízű lesz a szám, a gyomorsavam feljön, és egész nap iszonyatosan izzad a talpam.

De amint hazaérek, a talpizzadásom megszűnik, és a fogmosások után korlátlan ideig fennt marad a frisseség.

Mi okozza ezt az éles váltást? Milyen gondolat lehet? nem tudok rájönni. Képes ilyesmire a stressz? Vagy más áll a dolgok mögött? ha stressz, mivel tudom legyőzni?

2012. márc. 11. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
szorongsz
2012. márc. 11. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Tanulj meg relaxálni. Nézzél szembe a problémáiddal, és foglalkozz velük. Átgondolni valamit, vagy rágódni rajta nem ugyan az.Homeopátiás szer, az agyonhajszolt diákoknak,az Ac.phos.

Ha lehetőséged van, jógázz, vagy hallgass zenét. A lazítás elősegítése érdekében igyál citromfű, kamilla, macskamenta, vagy hársfa teát.

2012. márc. 11. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Stressz által kiváltott szorongás, idegesség. Enyhe szorongásoldó a Macskagyökér (Valeriana), alkalmilag nyugodtan szedhető. Ha a tüneteid tartósan fennállnak és alvásproblémád is van, próbálj ki valamilyen Orbáncfű (Hypericum)készítményt. Nekem segített, gyógyszer formában, vény nélkül is kapható. (Remotiv extra) Káros mellékhatását egyiknek sem tapasztaltam.
2012. márc. 11. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Meditáció esetleg?

2012. márc. 11. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Az lenne a legjobb, bár nagy türelem és kitartás kell hozzá. Itt egy kis kedvcsináló:

[link]

2012. márc. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!