Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "NEm-meghatározott szorongás"?...

"NEm-meghatározott szorongás"? Velaxin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Mai nap elmentem a dilidokihoz,mert újra rám jöttek a rosszullétek.Eddig semmilyen gyógyszert sem mertem szedni mert féltem/félek tőlük.Most újra felírt Velaxint és Frontint.A kérdésem a Velaxinnal kapcsolatban lenne,hogy aki szedte/szedi volt valamilyen mellékhatása?Érdemes egyáltalán szedni a Velaxint?A doki azt mondta,hogy feltétlen szedjem ha jobban akarok lenni és állítása szerint SEMMILYEN mellékhatása sincs.

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. ápr. 21. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mivel anonim oldal leírhatom hogy én szedtem velaxint és nekem el is mondta a doktornő hogy szexuális zavarokat okozhat és valószínűleg fog is, készüljek fel.

Okozott bizony, nem tudtam megtartani az erekciót, elélvezni pedig képtelenség volt, eszméletlen zavaró és frusztráló egy idő után. Viszont talán egy kicsit segít ezt leszámítva. A frontin meg alprazolam hatóanyagú mint a xanax, sima nyugtató. Fáradtság lehet a mellékhatás majd ha rendszeresen szeded. Ez az én személyes tapasztalatom. Azt nem írtad le hogy mennyi idős vagy, fiú/lány-e szóval nem tudom a szexuális gondok résszel mennyit segítettem :D

2015. ápr. 21. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és férfi.Jelenleg most nincs barátnőm,de ez aggasztó.Egyéb mellékhatása nem volt nálad akkor?Meddig kellett szedned?A sportra kihat(testépítés)?Lehet mégsem fogom szedni ha kihat a szerszámra.
2015. ápr. 21. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Más mellékhatás? Hát talán növekedett az étvágyam. Az oké hogy nincs most barátnő, de egyedül se tudod elvégezni a dolgod miatta és frusztráló lesz egy idő után.

testépítésre? Hát arra nem hiszem,max a frontin mivel fáradt leszel és kedved se lesz nem hogy energiád.

2015. ápr. 21. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

10 évig szedtem. Súlyos szexuális problémákat okoz. No erekció, gyenge libidó. Egy másik fontos mellékhatás, hogy érzelmileg lenulláz, és ez hosszú távon rossz hatással van az emberi kapcsolataidra, meg rád is.

És nagyon-nagyon nehéz leszokni róla, ha már nagyon sokáig szedted.

2016. máj. 26. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem tudom ki ez a pszichiáter akihez jársz, de ha azt mondta hogy semmilyen mellékhatása nincs, akkor vagy nem ért a dolgához, vagy már bocsánat, de hazudik.
2016. máj. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!