Hogyan segíthetnék magamnak?
Velem is ez történt. Kb. másfél éve én is ilyen vagyok. De szerintem semmi rossz sincs benne. Mondjuk én idegbetegnek szoktam magam hívni, mert én is mindenen felidegesítem magam... :D
Viszont ezzel nem tudsz mit kezdeni. A hétköznapi életben nem tudod olyanná alakítani a környezeted, hogy semmi se idegesítsen.
Én zenét szoktam hallgatni általában, vagy ha olyan lehetőségem van, akkor olvasok. Vagy ha otthon vagy, nézz filmet, sorozatot, vagy bármi mással kösd le magad.
Ami még eléggé nyugtató hatású számomra, az a természetben való séta. Egy erdőben, vagy egy nagyobb mezőn általában csend van, nyugalom. Ezt mindenképpen tudom ajánlani!
És ezzel tényleg nincs baj. Ha nem mutatod ki másoknak, akkor nem fogsz a körülötted élők idegeire menni
Ezzel együtt kell élni... :)
Sajnos egyéb ötletem nem nagyon van, de mindenképpen próbáld ki a gyakorlatokat. Esetleg rendszeres meditálás is segíthet. Ha akarsz tenni valamit ellene, mindenféleképpen próbálj ki mindent ami csak az eszedbe jut.
www.szabadonebredok.info/hogyan-meditaljunk/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!