Emetofóbiám van már 6 éve, hogy lábaljak ki ebből? Nem bírom tovább.
6 éve szenvedek emetofóbiától, mióta elválltak a szüleim. Apám szentül hiszi, hogy hülye vagyok, ahogy ő mondja, skizo vagyok. Kedves tőle.. Viszont ez így nem élet.. Nézem az időt, hogy mi után mit eszek és mikor, keveset eszek, van, hogy megtagadom a kaját magamtól, és rettegek attól, hogy kihányok valamit. Hogy lábaljak ki ebből, úgy, hogy apám NE tudjon róla..? Nem kell nekem az ő idióta szövege, csak egy lapát lenne erre az állapotra...
iu.: Hülye kommentettek hagyjatok, hogy újabb finnyás tini, stb... meg, hogy tudom-e ez mit jelent. ha nem tudnám, nem írnám le! Segítséget kérek, nem azt, hogy oltsatok be...
Vlaszaitokat előre köszönöm!!!
17/L
16 és fél évesen,egy vírus után alakult ki nálam.Valójában egész kis koromtól mindig féltem a hányástól,de azóta rettegtem,inkább egész nap nem ettem,csak nehogy hányjak.Amint megettem valamit,már a víz alig ment le a torkomon,annyira féltem.Két hónap alatt húsz kilót fogytam,de az egész összesen vagy három hónapig tartott(agorfóbiával,meg minden ilyen sz*rral összekötve persze)Az emetofóbiából engem a hipochondria gyógyított ki;mindenre kémiai választ kerestem,egy idő után úgy voltam vele;mindig sorra vettem,voltam-e olyan helyen,ahol vírust szedhettem össze?Esetleg van-e járványszerű hányós vírus,vagy épp nyoma sincs?Végülis,két oka lehet a hányásnak-egy vírusos,bakteriális fertőzés vagy egy gyomorrontás.Arra mindig különösen figyelek,nehogy romlott vagy aznap lejáró tejet,tejterméket,stb.egyek.Ha pedig a gyomorrontást el tudom kerülni(mert odafigyeléssel el lehet!)vírus pedig nincs a közelben,idővel megértettem:mitől hánynék??Tudom,milyen pokoli érzés halálfélelemben élni a mindennapokat-én hálát adhatok az égnek,hogy ilyen gyorsan kigyógyultam belőle.Mindig erre gondolj;tiszta vagy,kezet mosol,vírust nem szedhettél be.A kajára pedig odafigyeltél,hogy ne romlottat egyél-innentől kezdve nincs miért hányni!!
Sok sikert a mihamarabbi gyógyuláshoz!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!