Emetofóbiám van már hét éve hogy tudok kiszállni? Ez nem élet!
Belefáradtam abba, hogy ha picit émelygek bepánikolok, hogy figyelem az órát mikor mit ettem, hogy ne rontsam el a gyomrom, ne egyek össze-vissza, hogy folyik a nyálam valamire de megtagadom magamtól, hogy rettegek a hányástól... Hogy szállhatnék ki ebből? Szüleimnek nem beszélhetek erről, közlik hogy hülye vagyok, skizo vagyok, és aki hülye haljon meg... idéztem édesapám.. Könyörgöm, bármi tippet adjatok, megfogadom, csak had vessek végre véget ennek..
köszönöm a normális válaszokat és a megértést, nem vagyok büszke erre a dologra...
l/18
Amikor bő négy hónappal ezelőtt kiírtad ugyanezt a kérdésed, már minden lényegeset elmondtunk... Legfeljebb emlékeztetlek, mi is volt akkor: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Okosabbat itt most fogsz olvasni, és senki sem fog pszichoterápiában részesíteni így neten keresztül, mivel erre csak az a megoldás.
Az előzőben linkelt kérdést te írtad ki? Voltál a háziorvosnál?
Értelmesebb tanácsot nem fogsz kapni, csak pszichológus.
Dettó ugyanez van nálam..pár hónapja kezdődött..de ez csak egy újabb probléma a rengeteg közül:'(
Mikor lesz már vége??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!