Emetofóbiám van, soha nem fog elmúlni?
Figyelt kérdés
Tehát nagyon félek a hányástól, még a gondoladtól is, meg a rosszul léttől is félek, mindig is féltem a hányástól, de eddig még nem hatott ki a minden napjaimra, de aztán április elején kezdődött és minden reggel úgy mentem suliba, hogy míg oda érek nehogy valami bajom legyen, aztán a suli közben se legyen semmi bajom, és már bebeszélem magamnak ezt az egészet miközben teljesen egészséges vagyok. Plusz megint mindjárt kezdődik a suli és félek, hogy megint előjön ez az egész. Amúgy egy alkalommal voltam kineziológusnál, tudom, hogy nem kell csodát várni, egy alkalomtól, de én mégis többre számítottam, és csak 3 hét múlva megyek legközelebb. Tudom, hogy sokan hülyének néznek míg ezt olvassák, de akinek nincs ilyen fóbiája az el se tudja képzelni, milyen őrjítő egész nap arra gondolni, hogy nehogy kidobjam a taccsot. Nem tudom magam sehol jólérezni, nem tudok felszabadulni, mert mindig bennem van ez az érzés. Amikor nincsenek rokonok a közelben és barátokkal vagyok akkor még enni se vagyok hajlandó, mert félek. Áprilisig minden hétvégén mentem el barátaimmal, semmi bajom nem volt, azóta meg jó ha voltam 10x összesen. :/2011. aug. 24. 18:10
1/4 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyen fóbiáról, de elég rossz lehet egész nap ezen görcsölni :(
Próbáld meg úgymond becsapni az agyad... igyál meg 1 pohár vizet és mondogasd magadban: "ettől nem fogom kidobni a taccsot! Ettől helyrejövök" Lehet hülyeségnek hangzik, de valahogy el kell terelni az agyad ettől a gondolattól, mert ha mindig ez foglalkoztat, elég súlyos pánikbetegség is kialakulhat, aztán ha nem vagy elég erős, szedheted az antidepit....azt meg jó időben elkerülni!
Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
nekem is van ilyen fóbiám évek óta, talán ebben az évben volt a legerősebb...ha gondolod írhatnál privit nekem, és beszélgethetnénk erről, és tényleg csak az érti meg ezt aki átéli:(
3/4 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet.
2011. aug. 25. 07:40
4/4 anonim válasza:
Emetofóbiás voltam. jól látod...voltam :) elfog múlni csak meg kell találni a jó utat és megoldást. nekem is irhatsz. tudok segiteni :) ( ja és nem ilyen szellem irtással meg energia küldéssel :) hiszek bennük, de nekem egyik sem segitett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!