Ez a nehéz légzés? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Csak nyugalmi helyzetben érzem. Sokat ülök számítógép előtt. Ha beszélek, ha tevékeny vagyok akkor nem. Olyasmi érzés, mint futás után amíg meg nem nyugszik az ember. Igazából folyamatosan a légzésre koncentrálok. Nem tudok nem koncentrálni rá, ami elég fárasztó, és kimeríti az idegrendszerem. Sajnos elég szorongó, hipohonder alkat vagyok. A héten már jelentkezett 3 napja, volt két nap szünet, most megint érzem. Amit mostanában észre vettem, hogy napközben berekedek, és rengeteget köszörülöm a torkom, és átlátszó váladékot termel a torkom. Mi a véleményetek?2015. ápr. 18. 18:23
11/13 anonim válasza:
A cukrot megnézetném. Egyébként lehet, hogy túl ideges vagy, feszült. Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
12/13 A kérdező kommentje:
Már attól jobban érzem magam, hogy nektek kipanaszkodtam magam.
Kb 10 éve szenvedek attól, hogy nagyon érzékeny vagyok a testem változásaira.
Valamit kifigyelek, ami lehet csak bagatel, és súlyosnak élem meg. Amikor elmentem orvoshoz, kivizsgáltak, vagy kipanaszkodtam magam jobban leszek, és tovább lépek másik problémára :S
Ez a hipohondira?
2015. ápr. 18. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!