Pánikrohamra gyorsan! Valami jó tecnika? Légzés technikát vagy szerotonin szintet egyből feldobó valamit?
Tudom, hogy az agyadra megy már az, amit most le fogok írni: de keresd meg az okát. egy helyzet, egy személy, egy gondolat, egy emlék, valami. Engem is évekig gyötört, szedtem rá mindent, de nem hatott semmi egy idö után, mert hozzászoktam a gyógyszerekhez, és a végén már attól kaptam pánikrohamot, hogy belegondoltam, mi lesz, ha elfogy a gyógyszerem, vagy ha nem találom, elveszítem, vagy ha csak simán nem fog hatni! Belekerültem egy körforgásba, nagyon szar volt... Amióta megtaláltam az okot, boldog vagyok és nem kell semmiféle gyógyszer.
Mellesleg az ok egy bizonyos személy volt, az akkori párom. èn is jártam pszichológushoz, kineziológushoz, végül a kineziológus segítsegevel világosodott meg elöttem az ok.
Fontos a hit! Ha nem hiszel abban, hogy sikerülni fog legyőzni a félelmed, akkor nem ér semmit se a gyógyszer, se a tanácsok...Gondolj arra, amit a szeretteid szinte mindennap a fejedhez vágnak!
URALKODJ a rosszúlléteken!
PRÓBÁLJ MEG nem ezen agyalni, hogy "űristen most mi lesz?!"
HIGGY magadban, hiszen rengeteg dologra képes vagy!!!
(egy jóakaró ismerős :))
Szia!
Ugye ilyenkor fontos, hogy amikor már pszichiáterhez jutsz, a háziorvosos, vagy akár a kórházi orvosod kivizsgáltat ( rohammentes időszakban), hogy ezek a tünetek nem szervi bajok tünetei, hanem (csak) az agyad kreálja őket. Ez nagyon fontos dolog, hogy megnyugtasd magad, megint csak az a lökött agyad szórakozik. ( már bocsi, de nálam ez vált be, anno) Ha pedig nincs szervi bajod, nem is szabad bevenned rá semmit ( pl. vérnyomáscsökkentőt sem) Ma pedig melegfront van, annak a hatását éred. Nekem is mindíg így volt. Csak azt tudom mondani, hogy rá se ráncs, csak edd tovább a vadkörtét. A gyógyszeren semmit se változtass, ne iktss be más szert. Ha van erőd menj sétálni, vagy írjál levelet. Én pl. kiváncsi lennék, hogy szerinted mitől van neked ez a pánikbetegséged? ( a szerotonin hiány már ennek a folyamatnak a része, és az alapvető ok kapcsán, később alakul ki) Tehát ha a gyógyszerrel a szerotonint rendbe teszed, akkor is még ott marad az ok! Azt is rendbe kell tenned. Erre mondják, hogy gyógyszer, és terápia. Ez a terápia lehet életmódváltás, étrendváltás, bármi, ami kimozdít a kerékvágásból. Nagyon fontos a dohányzás, és az alkohol lehető legteljesebb mellőzése. Minimális kávé ivás, stb. Nem ismerlek, csak találgatok. Írjál levelet. Csinálj valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!