Ez a nehéz légzés? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Csak nyugalmi helyzetben érzem. Sokat ülök számítógép előtt. Ha beszélek, ha tevékeny vagyok akkor nem. Olyasmi érzés, mint futás után amíg meg nem nyugszik az ember. Igazából folyamatosan a légzésre koncentrálok. Nem tudok nem koncentrálni rá, ami elég fárasztó, és kimeríti az idegrendszerem. Sajnos elég szorongó, hipohonder alkat vagyok. A héten már jelentkezett 3 napja, volt két nap szünet, most megint érzem. Amit mostanában észre vettem, hogy napközben berekedek, és rengeteget köszörülöm a torkom, és átlátszó váladékot termel a torkom. Mi a véleményetek?2015. ápr. 18. 18:23
1/13 A kérdező kommentje:
Semmilyen gyógyszert nem szedek, csak MAgnéziumot 500 mg már több mint egy hónapja. Heti 2x termál fürdőre járok szauna, egy kis úszás féle.. 34 éves irodista vagyok
2015. ápr. 18. 18:26
2/13 anonim válasza:
Változtass szakmát, munkahelyet. Nekem ezt tanácsolta az orvosom, anno. De lehet csak a körülményeken kellene változtatni.
3/13 anonim válasza:
Valószínű, hogy asztma lesz, ezért a termálfűrdő nem használ, mert a termálfűrdőben lévő vízpára és a vízből kipárolgó fertőtlenítő klórgáz nehézlégzést okoz. Én a helyedben elmennék egy allergológia kivizsgálásra, addig az úszást felfüggeszteném.
4/13 A kérdező kommentje:
Bármi mást szívesen kipróbálnék. A bérem adja a bevételünk 75% át. Úgy érzem igen jól keresek. (legalábbis a tudásomhoz, és képességeimhez képest) 20 év hitel van előttünk.
2015. ápr. 18. 18:34
5/13 anonim válasza:
3-as vagyok. Még elfelejtettem, hogy a nehézlégzés szívről is lehet. Magas pulzusszám és vérnyomás emelkedésekor. Először indulj el a háziorvosodhoz, és mondd el a panaszaidat, majd ő tudja, hogy hová küldjön tovább kivizsgálásra.
6/13 anonim válasza:
Most olvasom, hogy magnéziumot szedsz. Nálam nagyon nem vált be. Zavarta a gyomromat. Javasolta neked ezt valaki? Milyen fajtát szedsz? Magne B 6-ot, vagy gyógyszertárit? ( Magnerot)
7/13 A kérdező kommentje:
Magnerot, háziorvos írta fel.
8-10 hete kezdődtek a problémák, hogy meg megakadt a légzésem. Kicsit úgy mint organzmuskor. Elmentem az orvoshoz, meghallgatott, és arra gondolt, hogy idegrendszeri lehet. Azt mondta szedjek egy darabig. A patikában azt javasolták 2 hónapig érdemes szedni. 50 szemest vettem, kb 15 szem van még hátra, de el-el felejtem bevenni.
2015. ápr. 18. 18:41
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy még ami érdekes, hogy folyton éhes vagyok. 5x igyekszek keveset enni. Eszek regge 6 kor, egy banánt 10 kor, délre kivagyok dögölve. Ha nem valami extrém sokat eszek, akkor már 3 kor megint éhes vagyok, és persze még vacsizok. Viszont vacsi után megy a nasi... Fel is ugrott pár kiló...
2015. ápr. 18. 18:43
9/13 anonim válasza:
Akkor még szóba jöhet a magas vércukor is. Jobb lenne, ha tényleg visszamennél a házorvosodhoz, és kérnél plusz még egy laborvizsgálatot, kimondottan cukorra.
10/13 A kérdező kommentje:
Előző év októberében voltam egy teljes belgyógyászati kivizsgáláson. Ultrahang, vér, vizelet.
Olyan vizsgálat nem volt, amikor cukros vizet itatnak, de akkor nem gyanakodtak arra.
Amúgy semmi különlegest nem találtak.
2015. ápr. 18. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!