Hogyan lehet kigyógyulni a pánikbetegségből gyógyszerek nélkül?
Elég súlyos. Nem merek tömegközlekedésen utazni, emberek közé menni, csak ha nagyon muszáj, akkor is rettentően szorongok, van, hogy elájulok. Buszon ha utazok, csak legelőre vagyok hajlandó ülni, hogy ne lássam mennyi ember van körülöttem... STB...
Anyát lebeszélték arról, hogy orvoshoz vigyen, mert már nagyon sok helyen jártunk, és még mindig semmi. Azt mondták ezt magamnak kell leküzdenem. De hogyan??
ez nagyon komoly betegség, a páromnak is ez volt a baja
szomorú, de gyógyszer nélkül nem fog menni
erre nagyon komoly gyógyszereket adnak, azt becsülettel szedni is kell
fontos, hogy ami a pánikot okozza, azt eleinte ha tudod, kerüld el. jó megoldás, hogy előre ülsz, ez már haladás
amikor azt mondják, hogy neked kell leküzdeni, az azt jelenti, hogy mindent újra kell építened magadban
szó szerint mindent
az érzéseidet, a lelki dolgaidat, az élethez és az emberekhez való kapcsolatodat, stb
olyan kicsit, mintha újra kezdenéd az életedet
én csak azt kívánom, hogy kitartás, ki lehet jönni belőle, kell hozzá idő, de sikerülni fog
nekem is hasonló érzéseim vannak...de ha már van valaki velem,akkor nincs...én is gondolkodtam már a dokin...
ha mégis tömegbe kell mennem,akkor probálom a gondolataimat elterelni..
ajánlom figyelmetekbe: www.neuroptim.hu
nem véletlenül lettél pánikbeteg, fogadd meg Géza tanácsait!
Csinálni kell azt amitől félsz. Csak azért is. Mindig újra meg újra. És egyszer csak már nem fogsz tőle félni. Képtelenség folyamatosan félni valamitől, ami már nem ismeretlen helyzet a számodra. Ez olyan, mint amikor új kiskutyám lett menhelyről. Nagyon félt tőle az egyik kutyim. Olyannyira, hogy meg akarta ölni. Képtelen voltam visszavinni a kicsit a menhelyre. Inkább szoktattam őket. Arra gondoltam, ha az agressziója félelemből fakad, a megszokás miatt el fog múlni. 2 hónapon át csak felügyelettel lehettek együtt, a kicsi mindig az ölemben volt, közben ölelgettem a nagy kutyát, aki reszketett. Fokozatosan megszokta, és egyszercsak már nem félt tőle. Ma már hatalmasakat játszanak. Fizikai képtelenség rettegni attól, amit megszoksz. (Persze abban az esetben, ha az valójában nem veszélyes.) A lényeg, hogy fokozatosan csináld. Nem kell mindjárt országjáró körútra menni és 2 órás buszutakra vállalkozni. Először menj 1 megállót. Aztán 2-t. Aztán 3-at. Aztán ülj egy sorral beljebb. Aztán 2-vel. Jutalmazd magad, mindig amikor megcsináltad, akkor is ha féltél! Egy csoki, fagyi, egy jó film...
Menni fog, hidd el! gyógyszer nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!