Skizoaffektiv zavarra ki milyen kezelést kapott? Illetve hogy nézett ki a diagnózis felállítása es nektek Mik a tünetek?
Először is, koszi hogy írtál.
A tüneteim., nehezen megfoghatoakbes rengeteg.. :(
Miért lettel ideges hogy pesti? Nem értem teljesen. Miert hagytad ott a dokikat? Egyébként segített? Gyógyszert nem kaptál? Mit jelent hogy jól vagy, el tudtad tüntetni a tüneteket? Nekem azt mondták ez egy komoly dolog.
Miért lettel ideges hogy pesti?
Mert akkor még beteg voltam, és felháborítónak találtam, hogy kétszáz kilométeren belül nem lehetett volna találni valakit... és pont egy tanárnőt...
Miert hagytad ott a dokikat?
Akkor még beteg voltam, skyzofrén, és nem tűrtem a megalázásokat.
Egyébként segített?
A légzőgyakorlat igen, de az orvosok nem.
Gyógyszert nem kaptál?
Kaptam vagy hat féle nyugtatót, mindegyik központi idegrendszerre ható orvosság volt! No de egy betegnél épp azt tompítani, rongálni, ami egyébként is sérült? Ez annyit jelent mintha a törött lábfejeden ugrálna a doki!
Mit jelent hogy jól vagy, el tudtad tüntetni a tüneteket?
Köszönöm, én teljesen jól vagyok!
Nekem azt mondták ez egy komoly dolog.
Hát igen! Segíteni egyik sem tud, de elvárják a komolyságot! Hogy bizonyítsák, hogy rájuk is szükség van.
Annyi betegséget csináltak már, és csaknem mindegyikből egy orvosi szakágat képeztek, képeznek. De azt egyik sem tudta megmondani, hogy mitől éreztem magamat olyan szarul!
Ja és sokan kerdeztetek a tüneteim. Teljes testi legyengules, szédülés.
Az agyamnak mint ha olyan 90-95%-a aludna, nem tudok koncentrálni es külső ingereket befogadni (nekimegyek oszlopnak, embereknek, leesek lépcsőről, elejtek dolgokat mert nem veszem eszre h ott van.) Emellett eleg erős derealizaciom van, deperszonalizaciom is, es disszociaciom. Szoval nem jo diagnózist kaptam, de éreztem is hogy valami nem oke. Mivel több éve tart, es reggeltől estig (nibcs egy tiszta pillanatom sem) mar annyira elore haladott hogy anszemelyisegem is kezdett felbomlani es szétesni. De tudtam mindvégig h ez nem normalis. Olyasmi érzés mint ájulás előtt közvetlen, akinek volt mar olyan. Lassan fogod fel a dolgokat, egyes tereptargyakat nem veszel eszre, lelépsz autó elé a zebrán, stb. Remélem tudtam valamit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!