Zakkant vagyok?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatban úgy érzem bármit véghez tudnék vinni, a világ ura is lehetnék, a másikban pedig egy senkinek érezem magam, aki egy gyufaszálat sem képes odébb tenni.. Az öngyilkosság nem egyszer megfordult a fejemben.. Viszont a jövőmet gőzerővel tervezem.. Ha ez egészséges akkor megeszem a sapkám (ami nincs) reggelire...2015. ápr. 12. 21:07
2/4 anonim válasza:
Enyhén :') de nem vagy egyedül
Viszont az öngyilkosság meg ne forduljon a fejedben. Gondolj bele vèget vetnél a saját életednek. Semmi nem ér meg annyit. Másrészt pedig annak megtételéhez elég labilis lelki állapotnak kell fent állni, ami bármi sérelem miatz kialakulhat.😰Az a része pedig tényleg nem egészséges, ha folytatódik ez az állapot, kérj segítséget.
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál. Semmit sem mondott, csak passogott. Az öngyilkosságra visszatérve. Megpróbáltam. Nem egyszer. Sajnos még mindig élek. Különben is. Senkinek nem tűnne fel a hiányom. A szemembe mondták hogy egy szerethetlen lény vagyok. A terveimet soha nem tudnám megvalósítani.. Nevetségesek..
2015. ápr. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!