A mai férfiak miért indulnak ki abból ha egy pl 25 év feletti nő szűz, az már csúnya vagy zakkant?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 14:47
2/16 anonim válasza:
miért szűz ennyi idősen? érthetetlen számomra.
3/16 anonim válasza:
Mert a mai férfiak alatt a tipikus "helyes" gyerekeket értitek,és nem a valóban normális férfiakat,akik pontosan tudják mennyire nem ez számít...
23/F
4/16 anonim válasza:
Ne általánosíts, kérlek. Ennek semmi köze a mai férfiakhoz, egy negyven évesnek is lehetnének akár előítéletei, sőt, akár egy hetven éves is állíthatná ezt. Én pl. huszonöt éves vagyok, és egyáltalán nem gondolom úgy, hogy ha valaki 25-30 évesen szűz, annak csak is az lehet az oka, hogy vagy ronda, vagy zavarodott. Rengeteg egyéb oka lehet, pl. tanulást/karriert választotta a párkapcsolatok helyett, vagy éppenséggel egyszerűen nem érdekelték addig olyan szinten a fiúk/lányok.
5/16 anonim válasza:
Lehet hogy csak annyira nagyok az elvárásai,hogy senki nem jó neki.Vagy csak nehezen kapható :)
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Azért kedves kérdező, mert ugyanúgy szeretnek ostobán általánosítani, mint te.
8/16 anonim válasza:
látszik, hogy te sem beszéltél még férfival...
9/16 bandi6891 válasza:
azért kissé elgondolkodtató hogy miért nem jött össze neki semmi,nekem sem jön össze mert nagy problémák vannak velem,nyilván logikus ilyenkor azt gondolni hogy itt valami bűzlik.
10/16 anonim válasza:
Persze nincs ilyen szabály, de azért lássuk be, hogy a normális és normálisan kinéző, vagy ennél jobb lányoknak sok kérője akad. 25 évesen kb. már 10 éve tarthat ez a dolog (átlagos esetben megfordult középiskolában, egyetemen/főiskolán, munkahely(ek)en, nem beszélve a kikapcsolódási szokásokról, szórakozásról) és ritka az olyan, hogy ezek közül egy normális se lett volna. Ettől még biztos vagyok benne, hogy léteznek ilyen esetek is, de valószínűbbnek tartom azt, hogy mégiscsak van valami gond a nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!