Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A mai férfiak miért indulnak...

A mai férfiak miért indulnak ki abból ha egy pl 25 év feletti nő szűz, az már csúnya vagy zakkant?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És a mai Nők miért gondolják ugyanezt a 25 év feletti szűz Férfiakról?

Egy átlagos nő ha nagyon akarna magának partnert találni, akkor szerintem sikerülne neki. Szerintem az lehet a probléma, hogy túl nagyok az elvárásai a másikkal szemben. Van egy szint amiből nem akar lejjebb adni. Nekem inkább ez jutna az eszembe.

Amúgy meg imádnám, ha megismerkedhetnék egy 25 év feletti szűz nővel. Semmi előítéletem nincs azokkal szemben akik még szüzek.

2015. febr. 23. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert bosszant, hogy hiába írnék privit, nem válaszolnál.
2015. febr. 23. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Én írtam privit a kérdezőnek, de persze esze ágában sincs válaszolni... Ezért nincs neked senkid!
2015. febr. 23. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
én ezért nem is írtam privit.
2015. febr. 23. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
De miért írtatok privit? Ez nem volt kérés! Utána meg ócsároljátok, hogy nem válaszol, kicsit frusztráltak vagytok nemde? :D
2015. febr. 24. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért mert a pasik logikusan gondolkodnak, és a szép, 25+ lány aki szűz ellentmond biológiának pszichológiának, józan észnek, tapasztalatoknak, mindennek
2015. márc. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!