Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízókúra - Most én vagyok...

Hízókúra - Most én vagyok zakkant?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő. Jelenleg 180cm magas vagyok, 51kg, 20 éves, fiú. (Utóbbi jobb esetben nem változik :D)

Az az igazság, hogy hízni szeretnék, mert nem érzem jól magam a bőrömben (ami látszik is rajtam xD)

Viszont nem tudom hogyan tehetném azt. Olvastam itt-ott, hogy egyek sok húst, kevés kenyérrel. Aztán azt is olvastam, hogy azt inkább annak ajánlják aki fogyni akar, egyek sok kenyeret. Hát én már tényleg nem tudom mit egyek. Voltam vizsgálatokon, pajzsmirigyem jó (se rossz, se túl jó, pont ideális) a gyomrom zár, semmi eü oka nincs a hízásképtelenségemnek. Hozzáteszem egyébként, hogy 1 hónapig betegesen zabáltam össze minden sz-rt és fogytam 3 kilót.

Ötletet várok. :/

2013. máj. 27. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne hízni akarj, hanem izmot növeszteni :) Gyúrj és mellette egyél annyit, amennyi jólesik.
2013. máj. 27. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden étkezés előtt igyál meg fél deci !HÁZI! pálinkát!
2013. máj. 27. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Első kommentelő: Mire gyúrjak, ha konkrétan úgy nézek ki mint valami múmia?! O_O

Második.. Erre inkább nem válaszolok :D

2013. máj. 28. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!