Kezdek elmebeteg lenni?
Figyelt kérdés
15 vagyok, lassan 16 éves fiú. Suliban jól teljesítek, szóval ilyen téren semmi bajom. Csendes srác vagyok, de a fejemben olyan gondolatok keringenek, hogy az összes sz*r/szemét/ingyenélő/nulla embert kivégezném a fenébe. Minek jár az ilyen iskolába? Mire fel kapja a családi pótlékot? Arra hogy megszült vagy 10 gyereket? Az összesz ilyet mosolyogva végeztetném ki. Nameg az iskolában a többi gyereket, akik "yoloswag páwák", az számit hogy kinek milyen ruhája/telefonja van, meg hányból bukott meg. Kezdek becsavarodni, vagy mi?2015. ápr. 9. 21:03
1/4 anonim válasza:
milyen gyakran vannak ilyen gondolataid egy nap?szorongást keltenek benned vagy inkább jó érzés?
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elmebeteg lennél :) szerintem igen sokan osztoznak a véleményeden, de attól még nem lépik meg ezt. Egyszerűen zavarnak az ilyen ingyenélő, haszontalan hulladék emberek. Szerintem az a furcsa, ha valakit ezek abszolút nem zavarnak.
3/4 anonim válasza:
Úristen téged zárt osztályra kéne küldeni és ott leszíjjazva, benyugtatózva tartani amíg meg nem szelídülsz. Környezetedben élők tudják milyen súlyos és beteg gondolataid vannak?
Elfogadónak kéne lenni nem lenézni másokat és amiket leírtál no comment.
4/4 anonim válasza:
Szerintem igazad van simán ki kéne őket irtani ők a társadalom szemete én is és igazából mindenki utálja ezeket ingyenélő roh@dt retkes p@tkányokat most hovatartozástól eltekintve de nagy részük tudjuk mi és sok ember idióta képtelen bevallani ezt magának de majd mikor az ő termését lopják el vagy az ő házát pakolják ki akkor legyen nagy szája,hogy ez csak ún. "megélhetési bűnözés" meg a nagy f@..t!!(egyébként egy tanács: ne idegeskedj rajta amíg az úgymond "normálisabb" réteg nem képes bevallani magának,hogy baj van az országban és sok embert(vagymikezek)ki kéne paterolni innen addig nem lesz változás,csak a sírba vinne ha ilyen korán ezen agyalsz ne foglalkozz velük majd 10 év múlva irigykednek a jólétedre és nem megélhetésből csinálsz kölyköket és "megélhetésből"lopsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!