Elmebeteg lenne? Mit tegyek?
Ez egyik barátnőm vagyis ezek után már nem vagyunk barátnők..Szeret durva beteges dolgokat tenni és minden féle dolgokat kitalálni és azzal dicsekedni..Pl: Gyóhyszert ivott borra és dicekedte ,hogy ő milyen drogos..Erre azt hittük ,hogy viccel..Ez után tegnap találkoztam vele olyan dolgokat mondott ,hogy be vizezte a macskát és be tette a fagyasztóba ,de nem halt meg mert a testvére kinyittota a fagyasztót és még élt a macska..(felnőtt 30-an felüli testvérei vannak nekije) Meg hogy felvágta a macska hasát és kiszedte a beleit..Én meg mentem el tőle meg mikor látta ,hogy ez nem tetszik neki akkor azt mondta: Jáj ez csak egy kis macska volt még csak egy és fél hetes ,de szerintem már nem élt még nem is látott meg ilyeneket...Lehet csak kitalálta vagy meg tette nem tudom ,de elég beteges lehet ,hogy nem kmplett a csaj?
Szóltam az anyunak és az egyik tanárnak is..A tanár szerint szólni kellene az anyumna az annyénak ,de volt ilyen eset és az anyja nem hitt nekünk (hogy a lánya 6-7.esen piál meg cigizik pl.) ,de mikor kiderült ,hogy igaz mindenkire azt mondta ,hogy együtt piálunk meg cigizünk a lányával .. és jó pár eset volt..a tanárnő meg azt mondta szólhatunk az osztályfőnökének ,de féllek ,hogy kiderül ,akkor valamit tesz ellenem vagy az anyja le ordítt vagy valamit..Az anyja mindíg ilyen volt sosem hitte el sőt minket alázott meg és ha kiderült ,hogy igaz minket is belé kevert.. Suliban akár mondanná az oszt.főnök nevet akár nem tudné ,hogy én köptem be meg csak nekem mondta el azt mondta ..De úgy érzem tennem kell valamit az állatokért és mivan ha tényleg igaz és egy emberben tesz majd kárt?
Hát az osztályfőnöknek ilyenről nem lehet szólni ezért szóltam a másik tanárnőnek ő ezt javasolta.
Állat szeretőnek ismertem meg ,de szrevettem ,hogy tűnnek el az állatjai..Vagdossa is magát meg anorexiás volt..Kis korában mikor egy osztályba jártunk szerette kínozni a rovarokat legyeket tűre szúrta rá meg letépte a szárnyait.. +amikor mondta az állatkinzós sztoriát olyan élvezettel beszélt róla ,amit még sosem láttam meg benne pedig már 11 éve ismerem..
+Ha ezt kitalálja meg ilyeneket állít magáról szerintem az se normális.. +azt mondta ,hogy meg akarja ölni emma robertset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!