Mi a fene bajom van? Elmebeteg vagyok?
Már régóta észrevettem, hogy míg a többi ember arról beszél, hogy a halál volt a "Való" Világban, X-Faktorban, meg a Csillagszületikben, én inkább a videójátékokról, Hitchock filmekről, meg hasonlókról beszéltem (Afféle geek témák). Míg más sportol, én inkább otthon ülök. Nem szeretek emberekkel beszélgetni személyesen, még a családtagjaimmal sem, csak a tanárokkal, vagy valami értelmiségi emberekkel, akikel el lehet beszélgetni pl a történelemről. Néha úgy érzem, hogy legszívesebben fognék egy kést, és az összes #swagvagyokmertvanpénzem gyerekneka hasába döfném a filézőkést, megforgatnám benne, majd feltárnám a hasát, kivágnám a szivét, meg a tüdejét, és megetetném önön kutyájával/macskájával/bármijével. Néha rámtörnek ilyen "gyilkosság" gondolatok, a sok hülyével kapcsolatban, meg azokkal ilyen szarságokat néznek, meg azokkal akik kihasználják a másikat, méghozzá kreatív módon (élve elégetés, karóba húzás, comb artéria elmetszése, repülőből kidobás). Elmebeteg vagyok? Egyébként gyakran unatkozok, és nagyon oda tudok koncentrálni egy adott dologra, ha érdekel.
15/F
Szerintem csak haragszol a médiára a sok baromság miatt. Meg az embereket sem nézed túl sokba akit ez érdekelt. Attól Függetlenül ezek az agresszív gondolatok nem normálisak. Ne akarj mindig egyedul lenni, ismerkedj olyan emberekkel akit a tudomány és műveltség jobban leköt mint a sok baromság a tv-ben.
Én is utálom már az egész tv-t meg azt is unom mikor állandóan ezzel foglalkozik mindenki még sincsenek agresszív gondolataim.
2. válaszoló, nem vertek kiskoromban, ilyen lettem.
3. válaszoló: És mégis hol? Azért érdekes lenne hogy diákként a tanárokkal beszélgetnék a szünetben, egyből menne a susmorgás hogy "nyalis" vagyok.
"Ha nem vertek, akkor sok agresszív filmet, számítógépes játékot stb. néztél esetleg?"
Tessék, megint a média undorító fas*sága, hogy aki agresszív filmeket néz, vagy játszik, azokból TELJESEN BIZTOSAN sorozatgyilkos terroristák lesznek. Hadjuk már.. A mocskos média is minden halálesetet vagy egy FPS játékra, vagy egy TPS játékra ken, mert "aztatkellbennecsinálniésagyilkossokatjátszottvele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!