Mi a fene bajom van? Elmebeteg vagyok?
Már régóta észrevettem, hogy míg a többi ember arról beszél, hogy a halál volt a "Való" Világban, X-Faktorban, meg a Csillagszületikben, én inkább a videójátékokról, Hitchock filmekről, meg hasonlókról beszéltem (Afféle geek témák). Míg más sportol, én inkább otthon ülök. Nem szeretek emberekkel beszélgetni személyesen, még a családtagjaimmal sem, csak a tanárokkal, vagy valami értelmiségi emberekkel, akikel el lehet beszélgetni pl a történelemről. Néha úgy érzem, hogy legszívesebben fognék egy kést, és az összes #swagvagyokmertvanpénzem gyerekneka hasába döfném a filézőkést, megforgatnám benne, majd feltárnám a hasát, kivágnám a szivét, meg a tüdejét, és megetetném önön kutyájával/macskájával/bármijével. Néha rámtörnek ilyen "gyilkosság" gondolatok, a sok hülyével kapcsolatban, meg azokkal ilyen szarságokat néznek, meg azokkal akik kihasználják a másikat, méghozzá kreatív módon (élve elégetés, karóba húzás, comb artéria elmetszése, repülőből kidobás). Elmebeteg vagyok? Egyébként gyakran unatkozok, és nagyon oda tudok koncentrálni egy adott dologra, ha érdekel.
15/F
Tudom, saját véleményem meg minden, de mint minden kormánynak, ennek is vannak "ikonikus" teremtett tárgyai, ld. közmunkaprogram. Erre értettem.
Hát, ha téged megnyugtat egy szép kert az addig oké, de ha már annyi nulla lesz az országban, hogy egy virágföldet sem tudsz megvenni..
Szerintem sem vagy elmebeteg. Egyszerűen téged is irritál a sok idióta, valamint úgy érzem, komolyabb vagy a korosztályodnál. Ezzel szerintem nincs baj, én is hasonlóan gondolkozom. Azért némi szadista hajlamot is látok a soraidban, de mindaddig ez nem elmebeteg (szerintem), amíg nem tervezgeted a komoly megvalósítását, bár talán ez betudható annak is, hogy nagyon bosszant a mostani helyzet. Azért időnként szerintem mindenki meg tudná tépni a sok tizenéves ribit és társaikat, akkor is, ha mondjuk nem ilyen középkorira hasonlító módszerekkel. :D
A gyakori unatkozás amúgy nem jó, a legjobb, ha keresel valamilyen hobbit, amivel kitöltöd a szabadidőd. Például valamilyen sorozat nézés, idegennyelv tanulás, olvasás... Ezek mind segítenek abban, hogy hasznosabban töltsd az időd és azzal tudj foglalkozni, ami érdekel.
Minden jót:
Hasonló korú lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!