Hogy lehet legyőzni a lámpalázat?
A legfontosabb kérdés: mitől félek?
Ami még felmerült bennem hogy lámpaláz e?
Ha valakivel beszélni kell akkor határozottan szóhoz sem hagyom jutni legyen az idegen is akár!
Ha valamit meg kell mutatni tömeg előtt elmagyarázni mindenféle probléma nélkül milliók előtt merek szerepelni. A tv-ben it többször szerepeltem interjúvideón és a riporter dicsérte a kamera előtti szereplésem!
Még a rendőr szemébe is merek hazudni vagy viccelődni vele! Az orvosok előtt nagyon jó szimuláns vagyok!
...
Na de ha a saját kamerám előtt kell szerepeljek és egyedül kell felvegyem akkor leblokkolok.
Ha valaki van velem akkor nincs gondom.
De egyedül totál nem megy!
Tünetek:
Elmegy az eszem ami alatt azt értem hogy hallás után sem tudok megismételni rövid mondatokat! Érdekes módon napokkal ezelőtt megtanultam a szöveget amit felvétel előtt kamera nélkül elmondtam és ment! Amúgy kifogástalan a memóriám 2-3 évvel korábbi beszélgetésekből is szó szerint idézek amit egyszer hallottam!
Van bennem egy kis izgalom még annak a tudatában is hogy magamnak csinálom utána törlöm! Még ha nem vesz a kamera még akkor sem tudok egyedül bele nézni a lencsébe!
Egy fél óra után amúgy elmúlik és tünetmentes!
________
Az izgatottságot azért zárom ki mert hiperaktív vagyok és ha dúl bennem az adrenalin kiemelkedő intelligenciával bírok. Az izgalomtól még jobbnak kellene legyek!
_________
Mi lehet ez?
Lámpaláz?
Fontos lenne hogyan oldjam meg!
Segítség (*.o.*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!